2777
2789
عنوان

مامانم میخوادبزور ابجی بیست و سه سالم شوهر بده به یه مرد چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 60 پست
خب یه کاری کنید خاستگار بپره بره دیگه برنگرده. هر راهی که به ذهنتون می رسه

نمیره از ابجیم خوشش اومده تازه داره میریم هم میکنه ک من نمیبخشمت زنگ زده ب مامانم کلی گلایه کرده 

عزیزم شما توی این شرایط به خواهرت دلداری بده. بگو به حرفاش گوش نده. یک هدفن بخرید هر وقت شروع کرد نف ...

منم همبنو بهش میگم  گفتم اصلا برو مسافرت چند روز نیا به حرفاش اهمیت ندع ولی بدجور نفرین میکنه انگار پدرشو کشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نامزد کرده؟ خب بهم بزنید بگه نمیخوام چرا قبول کرد؟واقعا حریف مامانتون نمیشید دوتایی؟؟؟؟ اخه یع ...

مامانم چند بار سکته کرد مجبور شد نامزد کنه الان مبکه نمیخوام میگه آبرومون میره باید شوهرر کنی

مادرت عقده ای شده چون این بلا سرش اومده میخواد همون بلا رو سر خواهرت بیاره واقعا متاسفم به خواهرت بگ ...

مامانم مشکل روانی داره اصلا فکر نمیگنه خودش ده نا شوهر کرده میخاد مارو هم بیچاره کنه تازه پثل جهیزیه هم نداره میگه خالی باید برید

به خواهرتون بگیدبا اقا صحبت کنه که من نمیخوامت و به اجبارمادرمه. تا اون اقا کنار بکشه

ههزار بار گفته اون میکه ن من مبخوامت ب مامانم فورا زنگ زده گلایه کردع مامانمم مارو فهش میده شدن یه تیم

مگه مشکل مالی دارید ؟ بعد اینکه مگه مادرت چکار کرده که آبجی ات بخاطر اینکه آبروی مادرت نره باهاش نام ...

مامانم چند بار سکته کرد سر همین مجبور شد نامزد کنه مشکل مالی هم نداریم ابجیم خودش شاغلع یه قرون هم پول نمیگره تازه کمکش هم میکنه کل طلاهاشو فروخت برای مامانم خونه خرید