میگه اگرشوهر نکنب خودمو میکشم دیگه خونه نمیام همش نفرینش میکنهه خواهرم به زور مادرم و اجبار بعد چند بار سکته مجبور شد باهاش نامرد کنه الان نمیخوادش مامانم نفرین میکنه میگه بایذ ازدواج کنی یارو چهل سالشع ابجی من ۲۳ هیچ وجه مشترکی ندارن آروزی مرگ مامانمو دارم ک انقدر اشک مارو در میاره تازه پولدار هم نیست ک بگی پولداره حداقل فقط برای اینکه ابروی مامانم نره داره خودشو سکته میده ک باید شوهر کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ااز بابام طلاق گرف خودش ۲۵سالش بود بابام۵۰ بهش شوهر کرده درس عبرت نگرفته همه مخالفن میگه نه من درست ...
خب خرجشو ندید نمیتونید برید خونه پدربزرگتون یا جایی ک چند روز نبینیدش؟ اینطوری همه تون رو دور از جون دیوونه میکنه یا اگه خواست زور بگه دوتایی جلوش وایسید دیگه زورش به دونفر ک نمیرسه؟
دقیقاااااا ما هک اینو بهش میگیم زیاد تفاوت سنی هم ندارن ده ساله همش
خب چه جوابی داد؟ چرا به پدرت نمیگید اینجور تحت فشارید؟ از کجا معلوم این مرده با مادرت سر و سر نداشته باشه چون دیدم زنایی که دختراشون به دوست پسرخودشون دادن که همش با پسره راحت باشن
خب خرجشو ندید نمیتونید برید خونه پدربزرگتون یا جایی ک چند روز نبینیدش؟ اینطوری همه تون رو دور از جون ...
یک ساله نامزدن کل این مدت دو نفری باهاش حرف زدیم هم اروم هم با دعوا ولی به خرحش نمیره حرف حرف خودشه میگه همه اشتباه میکنن من راست میگم حرف مارو نمیفهمه بابا. دختر بیست ساله با مرد چهل ساله چه حرفی داره عاخه
خب چه جوابی داد؟ چرا به پدرت نمیگید اینجور تحت فشارید؟ از کجا معلوم این مرده با مادرت سر و سر نداشته ...
از بابام طلاق گرفته خودش با بابام سی سال تفاوت سنی داشته هبج جایی هم نداریم بریم بابام پاش لب گوره بریم اونجا ب یکی دیگ شوهرمون میدن کلا خانواده خوبی نداریم منو خواهرم فقط همو داریم