2777
2789

من تا بحال کسی رو نفرین نکردم ولی این ادم چنان دل منو میشکنه که تنها نفرین کردنش منو اروم میکنه 

از طرفی ناراحتم از نفرین کردن

من مطمعنم اون جزای کارشو میبینه ولی هرچی تلاش میکنم نفرین نکنم نمیتونم

بخدا من ازارمم به اون فرد نرسیده ولی چنان دلمو میشکنه که از ته دلم نفرینش میکنم که گیر یه ادم مثل خودش بیوفته و راه چاره ای نداشته باشه

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
شک نکن تقاص پس میده ....منم مث تو هربار یاد کاراش میوفتم از ته دلم یه اه بلند میشه .....هرکار کنم ...

خدا شاهده حاضر نیستم مثل خودش باهاش رفتار کنم چون خودش از خدا بیخبره و از خدا نمیترسه ولی من از خدا میترسم نمیتونم حق کسی رو بندازم گردن خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شاهده حاضر نیستم مثل خودش باهاش رفتار کنم چون خودش از خدا بیخبره و از خدا نمیترسه ولی من از خدا ...

من خواهرمو از خودم بیشتر دوس داشتم اینقدر بهش محبت کردم 

فک کرد من طلاهاشو وسایل خونشو بالا کشیدم هرچی گم شد انداخت گردن من 

و هی تیکه مینداخت که شوهرت درامدش کمه   ماشین چرا نمیخرید ......

و هربار یه تیکه انداخت و هربار تقاص بد پس داد

دیگه این اخرین بار که زجرم داد با نیش حرفاش بد اه بلند شد از دلم و طلاق دارن میگیرن 

بعد۲۵سال زندگی و بعد ۴تا بچه ‌....من قبلا طلاق که گرفتم منو زن و شوهر کلی حرف ناحق زدن  دلم بد شکست الان بعد۱۰سال که از طلاقم میگذره  خدا اینا رو بر قضاوتهایی که بر من کردن طلاقی کرد و من اول ناراحت بودم الانه خوشحالم که خدا جا حق نشسته

دلشاد هستم...💍

مادرمم بد حرفا و کارا و نیش ها زد بهم  و به ناحق تهمتها زد 

الان خودش تو موقعیت من قرار گرفته و همه اونو بد میگن 

همه چیز رو خدا میبینه نقشه ها رو سر خودشون خراب میکنه 

دلشاد هستم...💍

من خواهرمو از خودم بیشتر دوس داشتم اینقدر بهش محبت کردم فک کرد من طلاهاشو وسایل خونشو بالا کشیدم هرچ ...

اره خدا جای حق نشسته 

بخدا دو هفته پیش هم بدجور دلمو شکوند همون روز یه یکی از اعضای خانوادش همون بلا سرش اومد البته من خوشحال نشدم چون باید بلاهایی که سر من اورده سر خودش بیاد نه خانوادش ولی من بدجور نفرینش کردم 

مادرمم بد حرفا و کارا و نیش ها زد بهم و به ناحق تهمتها زد الان خودش تو موقعیت من قرار گرفته و همه ا ...

من تا نبینم خودش تقاص پس میده راحت نمیشم البته خدا جای حق نشسته و محاله سرش نیاد

اره خدا جای حق نشسته بخدا دو هفته پیش هم بدجور دلمو شکوند همون روز یه یکی از اعضای خانوادش همون بلا ...

من گاهی میشینم و یهو تو فکر میرم بعد ناخوداگاه یه آه میاد از ته دلم  اون اه رو باید طرفم حس کنه اون زجرو باید حس کنه تو زندگیش تا بدونه الکی زجر نده 

دلشاد هستم...💍

من گاهی میشینم و یهو تو فکر میرم بعد ناخوداگاه یه آه میاد از ته دلم اون اه رو باید طرفم حس کنه اون ...

اوف میفهمم چی میگی اینقدر دل منو سوزونده کاملا درکت میکنم

@نفس_جون‍ سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم گلم دعایی یا سوره یا ذکری برای قرعه کشی بلدی شما ؟🥺 ممنون م ...

سلام عزیزدلم خوبی؟

نه شرمنده راجع به این موضوع چیزی نمیدونم