2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حدی بخاطر تنش و اضطراب و البته حساس شدن بهش هس من یه مدت خیییلی خیییییلی زیاد اینطوری میشدم بعد اصن گوشم به حدی سوت می‌کشید که انگار پرده گوشم میخواست پاره بشه در حدی هم زیاد پیش میومد که اگه از خواب بیدار میشدم ولی تا ۲ دیقه قبل اینکه بلند شم چشمم رو هم میذاشتم سریع اینطوری میشدم خیلی وقتا جرات چرت زدن نداشتم

تنها راهش بی تفاوتیه 

انقدررر سعی کن بی تفاوت باشی که بدنت راحت آزاد شه

من دوسال مداوم اینطوری میشدم

الان هرزگاهی میشم

بابت فشار عصبی و افسردگی و درگیری ذهنیه

من افسرده بودم مدام این برام پیش میومد

الان دیگه عادت کردم خیلی برام نرماله

تنها توصیه ای که میتونم بکنم وقتی برات پیش میاد سعی نکن خودتو تکون بدی و حرف بزنی و اصلاااا نترس چون بدتر میشه

فقط آروم بمون اینجوری راحت میگذره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
احساس میکنی بیداری ولی بدنت فلجه نمیتونی تکون بخوری احساس میکنی داری خفه میشی ومیمیری

فلج خواب 

روحت جدا شده و از بالا داری جسمت میبینی و بدنت که خوابه 

این که میگی اگر جسمت از بالا نمیبینی مرحله قبل فلج کامل و خروج از جسم هست 

فعلا امضا ندارم
تا حدی بخاطر تنش و اضطراب و البته حساس شدن بهش هس من یه مدت خیییلی خیییییلی زیاد اینطوری میشدم بعد ا ...

مرحله پیش از خروج هست 

خیلیها دنبال این هستند ب این مرحله برسن تا خروج کنن 

بهش میگن برونفکنی 

فعلا امضا ندارم
خب یعنی روح کامل جدا میشه پس چرا هنوز زنده ام؟

تو خواب روح جدا میشه فقط یادت نمیاد 

برونفکنی حالتی هست که شما ب خاطر میاری و میبینی 

در حقیقت بدن فلج شده اما دید داری 

فایده هاشم بگم یا کلا میترسی

فعلا امضا ندارم
مرحله پیش از خروج هست خیلیها دنبال این هستند ب این مرحله برسن تا خروج کنن بهش میگن برونفکنی

خروج چی؟؟

اونقدرام جدی نیستااا😂

دلیل علمی پشتشه و بخاطر اینه که وقتی میخوابیم به مرحله ای از خواب که می‌رسیم عنوان اون مرحله REM هس مخفف Rappid Eye Movment یا همون حرکت سریع چشم، به این مرحله خواب سنگین هم میگن یه جورایی اوج هس و خوابها و رویاهایی که می‌بینیم تو این مرحله اتفاق میفته پس امکان واکنش دهی ما وجود داره و مغز میاد بدن رو قفل میکنه که ما نتونیم نسبت به خوابهایی که می‌بینیم واکنش هیجانی بیرونی بدیم مثلا از جامون بلند نشیم و به خودمون آسیب نزنیم (دلیلی که اکثرا تو خوابهامون نمیتونیم داد بزنیم یا زمان زود میگذره و واکنش ما کند هس) 

فلج خواب هم حاصل همین مکانیزم هس منتها اختلالی درش ایجاد میشه که مغز ما بیدار شده یعنی هوشیاری و خواب نیس اما بدن هنوز قفله و امکان هیچ واکنش فیزیکی نداریم قادر نیستیم بدنمون رو تکون بدیم یا صحبت کنیم و فریاد بزنیم یا چشم رو بازکنیم و جایی رو ببینیم که اصطلاحا بهش میگن بیداری کاذب (یا بهتره بگیم عدم هماهنگی بین مغز و اندامها اتفاق میفته). تو این شرایط قابلیت فکر کردن داریم حتی به شرایط آگاهیم میتونیم تحلیل کنیم تو چه وضعی قرار گرفتیم حتی تشخیص بدیم فلج خواب برامون اتفاق افتاده. 

حالا اگه تو این وضعیت گیر افتادیم کافیه آگاهانه باهاش برخورد کنیم که سطح استرسمون بیاد پایین هیچ تلاش و تقلایی برای بکارگیری اندام‌ها نداشته باشیم و با خونسردی صبر کنیم تا این حالت رفع بشه 

من استرس ندارم ولی تنگی نفس دارم

ببین دلیلی که چرا برای یه شخص اتفاق میفته واقعا به طور قطعی مشخص نیس 

اما چیزایی که بهش نسبت میدن میتونه ارثی باشه یا بر اثر درگیری ذهنی یا ضمیر ناخودآگاه و خیلی چیزای دیگه باشه 

بعضی وقت خستگی جسمی یا اختلالات خواب هم ممکنه درش تاثیر داشته باشه 

راهکار خاصی هم نداره ولی رلکس کردن خیلی تاثیر داره