2777
2789

دوستان چند ساله ازدواج کردم 

اخلاق خانواده من و شوهرم خیلی با هم فرق داره 

اول اخلاق خانواده شوهرم براتون تعریف کنم 

شوهر بچه طلاقه خونه مادربزرگ بزرگ شده به خاطر همین همشون خیلی دوسش دارن 

خانواده خیلی راحتی هستن باهم مثلا هر وقت دوست دارن میرن خونه هم دیگه مهم نیست چه ساعتی باشه زنگ میزنن ما آومدم دلمون تنگ شده دیگه اگه موقع نهار یا شام باشه همونو باهم شریک میشن حالا هر غذایی باشه دم دستی یا شاهانه 

اوایل من خیلی بدم میومد میرم جلوم املت یا دمی گوجه میزارن ،هر بار مهمان خونه من میشدن بهترین پذیراییی داشتم دیدم اونا راحتن منم دیگه اهمیت ندادم هر چیزی  خونه داشتم با همون پذیرایی میکردم 

اینم بگم چون من شوهرم هنوز بچه نداریم رفت امد خیلی راحت تره بود واسه مثلا چند بار ما میرفتیم اونا بک بار میومدن 

یکی دوبار شنیدم تو مهمونی هاشون به شوخی  میگفتن خوشبخال شما همیش میرید این خونه اون خونه خرجتون کم میشه 

از اون موقعه من خیلی خیلی کم میرم ولی شوهرم باز میره اهمیت نمیداد هرچقد صحبت کردم گوش نمیداد دیگه گفتم خود دانی من نمیام هزار کار مشغله برای خودم درست کردم اگه شوهرم تنها بره زنگ نزنن چرا نیمودی ازم نارحت بشن الان شاید چند ماه یک بار برم خونه هرکدوم باز هم هر چی داشتن همونو میزارن حتی اگه از عصر برم فرصت باشه گوشت برنج درست کنن باز میرن چیز ساده درست میکنن 

به قول شوهرم ما رو از خودشون میدونن برای همین راحت برخورد میکنن  

الان اخلاق خانواده خودم  تو تاپینگ بعدی میگم شما قضاوت کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یه بار همچین تاپیکی زدم 

خانواده شوهرم همیشه جلو من غذاهای ساده می زاشتن و من می زاشتم به پای اینکه با من راحت هستن  بعد یکدفعه عمه شوهرم امد خونشون سریع بلند شدن گوشت درست کردن و چه سفره ای چیدن. بعد حس کردم راحتی نیست انگار طرف ادم حسابش نمی کنند 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

لایکمثل خانواده شوهرمنن ک سالی یبارشام میرفتیم لوبیاگرمی چیزی میذاشتن چون خودشون شبابرنج نمیخورن منم ...

ما برای عروسمون اگه دعوت کنیم غذای خوب جلوش می زاریم ولی اگه سر زده بیان همون غذای معمول خودمون براشون میاریم.  البته سالی یه بار هم خونشون برای شام نمی ریم   

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

هرکسی بیاد خونه ما بهترین غذا ولی ما بریم بدترین غذا ولی بعدش میبنی اینا دارن چون ما مهم نیستیم اهمیت ندادن و برای بقیه مهموناشون حتی کباب هم درست میکنن ماک قیدشون هم زدیم و رفت و امد نمیکنیم 

الان بعضی ها میان میگن میری مهمونی برای شکمت نرو بعصی وقتا شرایط ایجاب میکنه مجبوری بمونی یک ماه پسش برای زنداییم سنگ تموم گذاشتیم وقتی رفتیم خونش بدترین برخورد کرد باوجودی ک بهترین وضع مالی داره 

وگرنه ما هم هرماه رستوران میریم 

بنظرم باید بابعضی قطع ارتباط کرد بخاطر شخصیت خودمون 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺