بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم نمیشه پدر ناتنی خودم تا لب مرگشم آدم نشد یکی از فامیل های نزدیک زمانی ک بچهاش بزرگ شدن ادم شد ک چه فایده طرف پیر شد عمر و جونیش رفت نه دعوا جواب میده نه محبت سادیسم دارن چنین آدم هایی
از اقوام بدش میاد.یعنی برم خونه مادرم.بعد بگم خاله م با شوهرش یا پسراش بوده.میگه مگه میدونستی میان که رفتی .تو چیکار میکردی ....ووووووو.داغونم داغون .یعنی از رفتارش بگم مشکل خودت فراموش میکنی
درکت میکنم واقعا من همین الانم از شوهرم متنفرم در حالی ک 6 ماهه ازدواج کردیم
عزیزم این آدم مریضه
هیچ مشکلی از شما نیست، یه خانوم همیشه حد و حدودش رو میدونه، اتفاقا با این رفتارهای مریض هی میخواد شما رو سوق بده به کارهایی، میبینه نمیتونه برای همین بیشتر اذیت میکنه. شما هرچقدر خودتون رو عوض کنین، اون بدتر میکنه. اینو منی میگم که سالها زندگی کردم، مال من باز بهتر شده ولی باعث چیا شده؟ باعث این که هیچی بهش نگم، هرجا رفتم اطلاع ندم، گزارش از روزمرگیهام ندم، نه که کار بدی بکنم، ولی دیدم ظرفیت نداره، یکی رو میگم ۶ تا رو نمیگم حتی مراقبم نفهمه. یا باید جدا شی چون اینجور آدما مریض هستن، الکی این غیرت رو یادگرفتن، انگار ( دور از همه زنها) ما زنها غیرت نداریم. به ولله اینقدر زنهای ما نجیب هستن، یا باید خودت مراجعه کنی به روانشناس و دوره های روانکاوی رفتار با خودشیفته ها رو بگذرونی. نزار بدونه میری روانشناس، بعد فکر میکنه شما مشکل دارین، درصورتی که میری تا رفتار با یک مریض رو یاد بگیری.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.