2777
2789

من کنکوری بودم

مشاور نداشتم

برنامه ریزی هم همون برنامه معلم های کلاس انلاین میرفتم جلو

برنامه انچنانی که رتبه برتر ها میگن سر هفته و ماه و .. اصلا نداشتم

:/ مدلم اینطوری بود نمیتونستم کنار بیام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من کنکوری بودممشاور نداشتمبرنامه ریزی هم همون برنامه معلم های کلاس انلاین میرفتم جلوبرنامه انچنانی ک ...

پشت کنکوری هستید؟

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پشت کنکوری هستید؟

نه عزیزم دانشجو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من کنکوری بودممشاور نداشتمبرنامه ریزی هم همون برنامه معلم های کلاس انلاین میرفتم جلوبرنامه انچنانی ک ...

من اصلا نمی‌دونم چجوری باید برنامه ریزی کرد 

مثلاً هر روز که بلند میشی باید بتویسی ریاضی زیست شیمی بخونم بعد برا هرکدومم ساعت مشخص کنم از فلان ساعت تا فلان ساعت 

میشه یکم توضیح بدی

من اصلا نمی‌دونم چجوری باید برنامه ریزی کرد مثلاً هر روز که بلند میشی باید بتویسی ریاضی زیست شیمی بخ ...

عزیز برنامت رو باید هفتگی بنویسی

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

من اصلا نمی‌دونم چجوری باید برنامه ریزی کرد مثلاً هر روز که بلند میشی باید بتویسی ریاضی زیست شیمی بخ ...

اره مثلا از شب قبلش بدونی فردا قراره چیا بخونی و امروز چیا خوندی چقدر تست زدی

یادداشت کنی حتما که ببینی چطور داری میری جلو

بعد اینکه تعیین کنی مثلا طبق قلمچی چون برنامه اش خوبه. مثلا تا اخر این هفته باید فلان فصل شیمی و زیست و ریاضی و فیزیک و .. بخونم. خب. با خودت فکر میکنی که هر کدوم چه تایمی اوکی تر هستی. مثلا ریاضی رو صبحا بهتر میخونی یا عصر یا ظهر. زیست همینطور و..

و اینکه تست بزنی از چه مبحثی چقدر

ببین میشه بهم بگی تراز معدل ۱۷.۸۰ انسانی چند میشه حدودا؟۸۰۰۰ میاد؟

شما کدوم استانی عزیزم

منم دیدم تاپیکتو فقط تراز ورود به مصاحبه مهمه 

دقیقا ترازات مثل منه نمرات من اینه

فلسفه۱۹/۵
ریاضی۱۹
دینی۱۸/۵
تاریخ۱۸
جامعه۱۷/۷۵
عربی۱۷
جغرافیا۱۶/۷۵
فنون ۱۶/۲۵
سلامت۱۵/۷۵
فارسی ۱۵/۲۵
زبان۱۵
نمره اون شش درسی که گفتن تاثیر. مثبت داره
تاریخ۲۰
جامعه۲۰
عربی۱۹/۷۵
دینی۱۹/۲۵
زبان۱۷/۷۵
فارسی ۱۷/۲۵

اسی

به نظرت این نمرات چه ترازی میده 

فلسفه۱۹/۵

ریاضی۱۹

دینی۱۸/۵

تاریخ۱۸

جامعه۱۷/۷۵

عربی۱۷

جغرافیا۱۶/۷۵

فنون ۱۶/۲۵

سلامت۱۵/۷۵

فارسی ۱۵/۲۵

زبان۱۵

نمره اون شش درسی که گفتن تاثیر. مثبت داره

تاریخ۲۰

جامعه۲۰

عربی۱۹/۷۵

دینی۱۹/۲۵

زبان۱۷/۷۵

فارسی ۱۷/۲۵

شما کدوم استانی عزیزممنم دیدم تاپیکتو فقط تراز ورود به مصاحبه مهمه دقیقا ترازات مثل منه نمرات من این ...

کدوم تاپیکم رو خوندی؟؟

اون تراز ۵۸۰۰ امو میگی؟ 

اونجوری که خودم فهمیدم تراز ارزشیابی معلمی که از میانگین کنکور اختصاصی و سراسری میگیرن ملاک تراز کل فرهنگیانه ... بازم نمیدونم امیدوارم اون ۵۸۰۰ مشکلی به وجود نیاره ...

تراز کنکورت چند شد؟

من ترمیم کرده بودم

نمره هام اینه

ادبیات ۱۵.۵ 

دینی ۱۹.۵

فلسفه ۱۹.۵

زبان ۱۴.۵

سلامت ۱۳

عربی ۱۸.۵

فنون ۱۸.۷۵

تاریخ ۱۸.۵

جغرافیا ۱۶.۲۵

ریاضی ۱۹.۵

جامعه ۲۰

کدوم تاپیکم رو خوندی؟؟اون تراز ۵۸۰۰ امو میگی؟ اونجوری که خودم فهمیدم تراز ارزشیابی معلمی که از میانگ ...

منم تراز ام مثل شما بود

نمراتتم خوبه عزیزم به من گفتن تراز هشت هزار به بالا پس شما هم حتما همینه 

البته من امیدی ندارم رو7500اینا حساب کردم

راستی

میگم شما پارسالم فرهنگیان دادی تراز کلت چند شد

منم تراز ام مثل شما بودنمراتتم خوبه عزیزم به من گفتن تراز هشت هزار به بالا پس شما هم حتما همینه البت ...

نه من پارسال حتی مجاز به انتخاب رشته ی فرهنگیان نشدم ...

به منم همینو گفتن ... میدونی برمیگرده به تراز معدل و تراز مصاحبه اون اگه بالا بیاد ترازمونو میکشه بالا ...

تازه تراز کل ۷۵۰۰ من قبولی خیلی زیاد دیدم