2777
2789
عنوان

وبال گردن شوهرم شدم

593 بازدید | 25 پست

داریم از کربلا برمیگردیم فککنم گرما زده شدم یا شاید مریض شدم همش میارم بالا شوهرم از دیشب یه نایلون میگیره جلو دهنم وقتایی ک حالت تهوع دارم ک بریزم تو نایلون (ببخشید اگ‌چندشتون شد) سردردم دارم ... واقعا نمیتونم ادامه بدم حالم خوش نیس زیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماشین برگردید

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

گلم منم یبار اینطوری شدم ولی توی فصل سرد بود

عرق نعنا گیر بیار بخور یا پودر نعنا را توی آب جوش حل کن

من بعد از این دیگه پودر نعنا توی سفر جز ضروریات شد

انشالله زودتر خوب شی  

منم خواستم برم .دلم پر می‌کشید. ولی بچه هام نذاشتن .چون همه کاراشون یه عهده منه .گفتن مریض میشی

عزیزم چه اشکال داره زن و شوهرید دیگه .باید نوشیدنی هایی که مخصوص گرما هستم بخوری .خوب میشی زود

منم خواستم برم .دلم پر می‌کشید. ولی بچه هام نذاشتن .چون همه کاراشون یه عهده منه .گفتن مریض میشیعزیزم ...

پارسالم رفتیم اما امسال اینطوری شدم پارسال خوب‌بودم ، اصن مگه حالت تهوعم بند میاد سر صب انقد زیاد بود و نتونستم نگه دارم یذرش ریخت رو دست شوهرم ،‌ هرچی خوردم بالا اومد 

چیزی نیست عزیزم ویروسه. خربزه خوردی پای لرزش هم بشین . فقط لطفا اومدی بشین تو خونت ویروسو تو شهر پخش نکنی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

زیارت قبول باشه عزیزم بسلامتی برگردی 

برگشتی حالا یه بی بی چک بزن 🤭 شاید یه فسقلی توراهه الکی نندازی گردن گرمازدگی🤭 

شوخی کردم عزیزم هوا گرمه واقعا لابد آب هم زیادخوردی معدت به هم ریخته