2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوماه دیگه برو عکس رنگی تا از سلامت رحمت مطمئن بشی.الانم از دکترت بپرس که لوله رو برداشته یا حفظ شده؟اگر بهت جوابی نداد با سونو میتونی بفهمی

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دوماه دیگه برو عکس رنگی تا از سلامت رحمت مطمئن بشی.الانم از دکترت بپرس که لوله رو برداشته یا حفظ شده ...

راستی عزیزم چند روز لکه بینی داشتی و 0ند روز بعد پریود شدی ؟؟من هنوزپریود نشدم دکتر هم سنو نداد بهم گفت همه چی نرماله وبتا هم همون هفته صفر شد 

خدایا شکرت   
راستی عزیزم چند روز لکه بینی داشتی و 0ند روز بعد پریود شدی ؟؟من هنوزپریود نشدم دکتر هم سنو نداد بهم ...

لک بینی؟؟من یکدفعه دچار خونریزی همراه با درد یکطرفه وحشتناک شدم و بلافاصله تشخیص خارج رحمی برام داده شد و عمل شدم.بعد عمل تا ۵ یا۶ روز لک و خونریزی خفیف داشتم و بعد ۱۰ روز که آز  بتا دادم متوجه بالارفتن بتا شدم و مجددا بستری شدم و دوهفته تحت نظر بودم بهم آمپول mtxتجویز کردند .زمان تزریق آمپول بازهم تا ۵ یا ۶ روز خونریزی خفیف و در حد لک داشتم.حدود ۵۰ روز بعد عمل پریود شدم چون تا اون زمان هنوز بتا صفر نشده بود و من هر هفته آزمایش بتا میدادم به محض صفر شدن بتا پریود شدم

سلام  منم ماه قبل داشتم البته مطمین نبودن دکترا ولی گفتن شاید باشه واسه همون امپول زدن خدارو شک ...

خداروشکر شما به موقع فهمیدید و سریعا درمان شدی .اما در مورد من چیزی به مرگم نمونده بود فقط خدا بهم رحم کرد

واااااي😩😩

من استرس گرفتممم

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

من هم سه سال پیش خارج از رحم داشتم ولوله سمت چپم را ازدست دادم ولی بعدش عکس رنگی گرفتم که لوله سمت راستم بازبودسریع باردارشدم اونم طبیعی وبدون داروودرمان دخترم الان دوسالشه 

مامی کیا ی سابق هستم 
خداروشکر شما به موقع فهمیدید و سریعا درمان شدی .اما در مورد من چیزی به مرگم نمونده بود فقط خدا بهم ر ...

شکر خدا الان سالمی و این اتفاق بد بخیر از سرت گزشت خدا هیچ زنو به این اتفاق تلخ امتحان نکنه واقعا خیلی سخته منم روز های اول لکه بینی داشتم اصلاددرد نداشتم خیلی کم کمر درد داشتم ولی زود گزر بود بعد آز بتا دادم متوجه شدم بتا اومده پاین سه عدددکترا گفتن خارج رحمی هست ولی دکترا مطمین نبودن فک کنم تو سنو واژینال چیزی دیده نشد عزیزم استرس دیگر اینکه من تو خارج هستم و زبون رو درست بلد نیستم فقط در حدی که مشکلم رو حل کنم همسرم بهم ترجمه میکرد خدارو شکر یک دختر هم دارم اون هم گریه میکرد دو وقت معاینه خیلی بهم سخت بود خدا رو هزار بار شکر که بخیر گزشت بعد بهم امپول زدن صبح همون روز درد زیر دلم گرفتم ببخشی وقتی دستشو رفتم یه چیزی سفید و خونی دفع شد بعد اون روز دیگه درد نداشتم بتا هم از 548 به 40 رسید تا دو روز کم کم خون بود بعد لکه بینی دوروز دیگه کامل قطع شد و بتا هم 7 شد دکتر رفتم گفتم سنو گفت نیازی نیست همه چی تو آزمایشات نرماله بعد دیگه روز بتا صفر شد و منم خدا رو چکر خب شدم دیگه لکه هم نداشتم بهم فولیک اسید آدامسی داد گفت قرص آهن نخور و قرص فولیک نداد نمیدونم چرا گفت این بهتره الان یک ماه شده هنوز پریود نشدم خیلی نگرونم الان دیگه توکل به خدا هر چی خیرم بهم بده ان شاالله خدا به تو هم یه نی نی سالم دیگه بده این همه درد رو فراموش کنی راستی چقدر وقت میشه ؟؟؟؟

خدایا شکرت   

منم Epشدم عمل گلم نگران نباش منم خرداد96  عمل بازشدم خدابزرگه من لکه بینی داشتم ودردطرف چپ شکم بارداریم تولوله چپم بودمن 2روزالکی الکی هزارتاآزمایش ازم گرفتن میرفتم هرقسمت میگفتن این آزمایشو سونوواژینالوقبول نداریم خودمون بایدبگیریم موقع عمل دیگه دستم سوراخ سوراخ شده بودکه برای سوزن جانداشت زدن به مچ دست کم خونیم توی عمل گرفتم چون خونگیری کردن واسم شوهرم عصبانی شدمیخواست باخانمی که آزمایش میگره دعواکنه که گناه داره دستشوببین جای سالم نداره گفتم بهش توروخداکارمونوسخت ترازاین نکن شوهرم ازاول تاموقع ترخیصم توماشین جلوبیمارستان میخوابیدبعدایه بسته قرص مسکن قوی توی ماشینش پیداکردم نمیخواستم عمل کنم گفتن اگه عمل نکنی می میری به زوربردنم برای عمل من بچه مومیخواستم حتی به قیمت جونم ولی.... بازمیرفتم هردکتری بعداز عمل یکی میگفت لوله ت سالمه یکی میگفت دراوردن دیشب یکی ازبچه های نی نی سایت ماماهست دستش دردنکنه که خلاصه پروندموبراش فرستادم وگفت نه ترمیم شده حالاقصددارم برم عکس رنگی خداکنه توعکس رنگی مشکلی نباشه برام دعاکنیدحداقل لوله راستم بازباشه به امیدخدامنم شب عمل شدم 

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪