2777
2789

دوستان خواستگارم دیر به دیر قهر میکنه یعنی سر هر چیزی قهر نمیکنه، اگر هم موضوعی باشه که خودشو مقصر بدونه معذرت خواهی میکنه، ولی وقتی خیلی دیگه یه موضوع و بحثی از طرف من بهش گفته بشه که بهش زور بیاد مثلا اگر فکر کنه دارم کنترل گری میکنم یا بهش تهمت ناروا بزنم کلا قهر میکنه و تا دو روز جواب تماس نمیده و اصلا حاضر به صحبت نیست. یعنی اگر توی دو روز من برای اشتی اقدام کنه فایده نداره ولی بعد از دو روز من اقدام میکنم و اوکی میشه. در این شرایط من باید پا پیش بذارم تا حالا امتحان نکردم اگه پا پیش نذارم میاد جلو یا قهر را ادامه میده. میخوام بدونم وضعیت نرمال قهر و آشتی بین زوجین چطوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت دنبال آدمی که خودش رفته نرو

(سوده هروی)

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

صبر اقایون رو تست نکن

ینی چی؟

کسی کسی رو بخاد کم صبره شدید

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اگر مقصر باشم میرم جلو نهایت یه نصفه روز لازم داره تا تنها باشهولی خودم رو مقصر ندونم اصلا پا پیش نم ...

منم همینطور. اصلا جاهایی که اون مقصر باشه اجازه نمیده کار به قهر بکشه

رفته؟ جایی که نرفته. بهش برخورده ناراحته

رفته استعاره اس

وقتی سنگین میشه و چس میکنه ینی رفته دیگه دوست عزیز