2777
2789

من خواهرم دیروز دچار سوختگی با اسید شد رییسش ککشم نگزید.با وجود مواد به شدت سمی و قابل اشتعال اصلا ایمنی تو محیطشون رعایت نمیشه و حتی کپسول اتش نشانی و جعبه کمکهای اولیه هم نداره.خودش این کا رو نمیکرد من زنگ زدم امروز شکایت کردم گفتن اطلاعاتتون محرمانه میمونه.من اشتباه کردم فامیلمو گفتم به نظرتون رییسشون میفهمه و بیرونش میکنه؟؟

بیرونشم بکنه به نفعشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برید شکایت حوادث حین کار کنید بازرس میاد اونجا درصد تقصیر تعیین میکنه میره پزشکی قانونی واسه دیه ولی خیلی کارفرما ها بعدش میگن خوش آمدید اینه که خیلی کارکنان ساکت میشن به نظرم اول موضوع رو محترمانه مطرح کن بگو از بیمه مسئولیت کارفرما میخواد استفاده کنه 

اتفاقا چرا میترسی ک بیرونش کنه،باید چند نفر مثل خواهر شما بشن ک کارفرماها ادب بشن،اتفاقا کار درستی ک ...

من با خودم گفتم بیکار باشه تنش سالم باشه بهتر از اینه که دور از جونش یه طوریش بشه.من با ۱۱۹ تماس گرفتم به نظرتون واقعا پیگیری میکنن یا نه؟

من با خودم گفتم بیکار باشه تنش سالم باشه بهتر از اینه که دور از جونش یه طوریش بشه.من با ۱۱۹ تماس گرف ...

اره پیگیری میکنن،اگه بازم پیگیری نکردن بازم زنگ بزن،هیچی مث سلامتی نیست،فکر کن خواهرت پولدار باشه ولی سلامتی نداشته باشه،ب چ درد میخوره،پول خیلی مهمه ولی ن ب هر قیمتی