من خواهرم دیروز دچار سوختگی با اسید شد رییسش ککشم نگزید.با وجود مواد به شدت سمی و قابل اشتعال اصلا ایمنی تو محیطشون رعایت نمیشه و حتی کپسول اتش نشانی و جعبه کمکهای اولیه هم نداره.خودش این کا رو نمیکرد من زنگ زدم امروز شکایت کردم گفتن اطلاعاتتون محرمانه میمونه.من اشتباه کردم فامیلمو گفتم به نظرتون رییسشون میفهمه و بیرونش میکنه؟؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باید برید شکایت حوادث حین کار کنید بازرس میاد اونجا درصد تقصیر تعیین میکنه میره پزشکی قانونی واسه دیه ولی خیلی کارفرما ها بعدش میگن خوش آمدید اینه که خیلی کارکنان ساکت میشن به نظرم اول موضوع رو محترمانه مطرح کن بگو از بیمه مسئولیت کارفرما میخواد استفاده کنه