2777
2789
عنوان

چرا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 61 پست
پس چرا اونا دستشونو میزارن جلوی دهن ما

کی دستشوجلوی دهنت گذاشته 

والا من هر نظری دارم اینجا بیان میکنم گوه میخوره کسی بگه نظر نده خوشش نیاد تاپیکشو قفل میکنه تاپیکش عمومی نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله موافق نی نی سایت کاربرای عجیبی داره معلوم نیست از کجا میان کجا زندگی میکنن انگار تو اجتماع نیستن ...

دقیقا دقیقا درست درراستایی سیاست کلی نظام مقدس هستن😂😂😂😂

توتک دونه عشقمی شجاعتتو دوست داشتم 😙

شجاعت نیست 

مگه اینجا ارث پدر کسی هست ؟

مگه اعضای سایت صاحب سایتن ؟

توخودت همچی سخت کردی 

بعضی زنها خودازاری دارن همچیو شخصی میکنن .عذاب وجدان میگیرن .زود بهشون برمیخوره. از همه میترسن حتی همجنساشون. 

حرفتو بزن هر کی خوشش اومد استفاده میکنه خوشش نیومد بدرررررررررک‌مشکل خودش رد شه بره 

کی دستشوجلوی دهنت گذاشته والا من هر نظری دارم اینجا بیان میکنم گوه میخوره کسی بگه نظر نده خوشش نیاد ...

ی بار تاپیک جرات حقیقت زدم توی ی بحثی توی سایت  اونو برام خرده گرفتن که تو فلانی که تاپیک جرات حقیقت زدی یا توش بازی کردی و اخرشم گفتن مردی و گزارش زدن به همین راحتی تهمت میزننو گزارش