2777
2789
عنوان

چرا اینجا

336 بازدید | 61 پست

عزیرانم ی سوال همیشه ذهنمو مشغول کرده چرا اینجا همه میخوان خودشونو ادم حسابی بی گناه دانا پرهیزگار مومن و معتقد وفادار و بدورازخیانت و شیطنت معرفی کنن . مگه اینجا نمونه ای از ادمای جامعه مون نیستن . چرا این مجازی که یکی از مخفی ترین مجازی هاست که نمیشه کاربرهارو شناخت و کاربرها مطمئن هستن ناشناخته میمونن باز ریا و دروغ و ماسک ادم خوبه به صورت کاربرها هست . چرا همیشه زنها ازخیانت شوهرهاشون میگن ولی اون طرف خیانت که ی خانومه اینجا نمیاد بگه خیانت کردم یا بگه چرا همه میریزن سرس و نمیزارن ادامه بده به حرفش چرا اینجا همه مذهبی معاب هستن ولی درجامعه معمولا مذهبی دیده نمیشه ... چرااااااااااااااا؟ اگه تونستی جوابمو بدی تو ادم دروغگویی نیستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه همینه 

تا حالا چند نفر رو دیدی برگردن بگن اخلاق های من سمی هست و خودم باعث شدم یه موضوع یا ارتباط یا هر چیزی خراب بشه؟

خیلیییییی کم 

چون همیشه خودشون رو خوب میبینن و بقیه رو مقصر و بد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

انقدر اینجا خفقان نیست یا تظاهر 

بعضی زنا عقده ایین ولی همشون نه 

درباره اینکه چرا مردا میتونن خیانت کنن و تشویق میشن ولی زنها اشتباهی انجام بدن و پشیمو باشن بازهم توسط زنهای عقده ایی دیگه مورد سرزنش میگیرن دلیلش اینه این زنها‌ سگهای دست اموز مردسالارین که در مواقع لازم زنهای دیگرو گاز میگیرن و در جهت زن ستیزی فشار روحی به زنها وارد میکنن

چون اینجا راحت و زود قضاوت میشن یا سریع بر چسب میخورن!من اگه تو واقعیت تو‌یه جمعی حرفی بزنم خیلی خیلی کم پیش میاد افراد اون جمع تو روم قضاوتم کنن یا انگ بهم بچسبونن،اما تو مجازی هر ننه قمری به خودش اجازه میده سریع بهم واکنش نشون بده حتی به بدترین شکل و الفاظ رکیک

همیشه همینه تا حالا چند نفر رو دیدی برگردن بگن اخلاق های من سمی هست و خودم باعث شدم یه موضوع یا ارتب ...

متوجه نشدی عزیزم حرفمو.  حرف کاملا درسته ولی اونی که میگی جاییه که تورو میشناسن وقتی اینجا توی محازی فقط ی کاربرناشناسی بازچرا اااااآااا؟ 

متوجه نشدی عزیزم حرفمو. حرف کاملا درسته ولی اونی که میگی جاییه که تورو میشناسن وقتی اینجا توی محازی ...

متوجه شدم 

منظورمم دقیقا همینجا بود 

تو دنیایی که ادمارو میشناسی اتفاقا خیلیییی راحت تر حرف هاشون رو عنوان میکنن 

اینجا هست که فقط همه فرشته هستن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

انقدر اینجا خفقان نیست یا تظاهر بعضی زنا عقده ایین ولی همشون نه درباره اینکه چرا مردا میتونن خیانت ک ...

خب مگه چندتا کاربر زن و مرد عقده ای اینجا هست ؟ عزیرم اینجا ۹۹ درصدشون اونجوریه که من گفتم اخه چراااااااا؟ وقتی ناشناسی بازچرا صداقت ندارن ؟

چون اینجا راحت و زود قضاوت میشن یا سریع بر چسب میخورن!من اگه تو واقعیت تو‌یه جمعی حرفی بزنم خیلی خیل ...

چرا باید برچسب بخورن چه ایرادی داره اصلا چرا برا ی کاربر ناشناس نگران قضاوت شدن باشن اخه عزیرم کسی اینجا کسیو نمیشناسه باز چرا صداقت توی این سایت نیست ؟

خب مگه چندتا کاربر زن و مرد عقده ای اینجا هست ؟ عزیرم اینجا ۹۹ درصدشون اونجوریه که من گفتم اخه چرااا ...

بنظرم اشتباه میکنی خیلی زنها براحتی بدون تظاهر نظرشونو میگن 

درسته مورد حمله زنهای سگ‌دست اموز مردسالاری قرار میگیرن ولی بازم نظراتشونو بیان میکنن

متوجه شدم منظورمم دقیقا همینجا بود تو دنیایی که ادمارو میشناسی اتفاقا خیلیییی راحت تر حرف هاشون رو ع ...

همین مرا اینجا همه روی نقاب ناشناس مجازیشون نقاب دوم فرشته زدن اخه به چه کارشون میاد