2777
2789
عنوان

بچه مو میفرستم خونه مادرشوهرم اونوقت خواهرشوهرام فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 54 پست
مگه نمیدونید خونه مادرشوهر مختص خواهرشوهراس، پسرا بعد از ازدواجشون مهمون حساب میشند بچه شون هم اینقد ...

وای بخدا

خواهرشوهرم یعنی از این‌۳ سالی ک بچه دار شاید جمع بزنی ی سال بچش خونه خودش بوده

من عید میخواستم برم‌آرایشگاه سر کوچه مادرشوهرم بعد ما ی استان سردسیری

گفتم ی وقت بو هست عید رنگ میکنن

بچمم هنوز ی سالش نبود زنگیدم مادرشوهر قبل اینکه بگم بیارم اونجا ،فقط گفتم ارایشگاه سررکوچتونه گفت اره برو بگو یکی خواهرات بیان تو ماشین بچه رو نگهدارن تا میری هوا خوبه اگرم اذیت کرد پیاده بشن تابش بدن

آنقدر ناراحت شدم حالا ی ماه بود اثاث کشی کرده بود و من رفته بودم کمک و این اولین باری بود ک میخواستم بچه بذارم پیشش

سری قبلی گذاشته بودم خونه خواهرم کلی گفت می اوردی اینجا گفتم باشه انشالله دفه بعد 

من‌رو حساب حرف خودش و اینکه سر کوچشون بود زنگیدم بهش

ولی بار آخرم شد حتی مجبور شدم برم مراسم کسی دختر خواهرم رو بردم نرسیده ب گلزار تو ماشین بچمو نگه داشت😔

من واسه اینکه دخترم بازی کنه با دختر خواهرشوهرام میفرستم خود دخترم دوست داره بره نمیشه بهش ‌گفت نرو ...

کم کم تو موقعیت های مختلف واسه ش توضیح بده که رفتنش به صلاح نیست یا خیلی کمتر بره بهتره

دخترت خوش قلب و بی شیله پیله س فکر میکنه اونا هم مثل خودشن

باید یاد بگیره همه مثل خودش نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۱۲ سالشه از همشون آروم تره بچه ها خودشون شلوغ ترن

یروز بهشون بگو وای این همه بچه میوفتن به هم از پسشون برنمیام کاش نوبتی بیان به شوهرمم میگم دخترمو نفرستیم خونه مامانت ولی میگه خونه مادر بزرگش نره کجا بره

چرا واقعا اینجورن خواهر شوهرم وقتی مساد میشه مالک و صاحب خونه پدر شوهرم،  انقدرم دستور میده به این بایامامانش اینام چقدر به حرفشن یبار میگه کباب بخر بابا یبار میگه پیتزا بخرر  ، دیگه تا روزی که اونجاس ن پدرشوهرم اینا میبینم ن میان ن بچه هام برن   تحویلشون میگیرن،  دخترم  پسرمو برده پریروز اومد با چشم گریه گفتم چی شده  داداش یچیزی دکوری  ریز میزه ازشون شکونده گفت آقا جون گفته با داد و هوار گفته بی عقل سرت بکنه  ، دیگه نیارش اینجا  برو خونتون

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
برا همین هیچ موقع بچم نزاشتم نگه دارن اگه می‌داشتن که یک عمر منت رو سرم بود

اره منم میگم خدا دوسم داشت ک نشد وگرنه هی منت میذاشتن

جالبه همش پدرشوهرم یا مادرشوهرم میگفتن بیار اینجا 

اما ظاهرا تعارف میکردن 

چرا واقعا اینجورن خواهر شوهرم وقتی مساد میشه مالک و صاحب خونه پدر شوهرم، انقدرم دستور میده به این ب ...

در ‌کل خانواده ها بچه های دختری رو بیشتر دوست دارن این یه حقیقته و دختراشونم بیشتر تحویل میگیرن،خب منم مامانم برا دختراش جون میده خیلیییم پسرشو دوس داره ها،ولی خب دخترا زیاد میریم اونجا،

در ‌کل خانواده ها بچه های دختری رو بیشتر دوست دارن این یه حقیقته و دختراشونم بیشتر تحویل میگیرن،خب م ...

نه بستگی به طرف داره.من بدبخت مامانم نوه های پسریشو دوست داره مادر شوهرم دختریشو‌.مادرم بحث خوردن باشه و مهمون دعوت کنه عروساشو دعوت میکنه برا خوردن دختراشو برای کار کرد.ولی مادر شوهرم دختراشو برای خوردن دعوت میکنه

نه بستگی به طرف داره.من بدبخت مامانم نوه های پسریشو دوست داره مادر شوهرم دختریشو‌.مادرم بحث خوردن با ...

چه بد،من مامانم دختراشو خیلی میخواد ولی مهمونیم باشه حتما زنگ میزنه به داداشم که بیاد

نه بستگی به طرف داره.من بدبخت مامانم نوه های پسریشو دوست داره مادر شوهرم دختریشو‌.مادرم بحث خوردن با ...

ای بابا

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"