2777
2789

اونجا خونه ی خودشونه ؟!"! اوناهم در عوض ۷ تا بچه هاشونو  میفرستن خونه من. --تا با دختر بازی کنن دوست دارم یه جور متوجه بشن من خونه شماها نمی‌رفتم خونه مادربزرگشون میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قصد میفرستن

ک بهت حالی کنن مادرمونو اذیت نکن با بچت

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

از قصد میفرستنک بهت حالی کنن مادرمونو اذیت نکن با بچت

این چه مدل حالی کردنه؟؟

خودشون با فرستادن ۷ تا بچه مادر بنده خدارو ذله میکنن که عروس بفهمه یه دونه بچه شو اونجا نفرسته😂😂😂

مگه نمیدونید خونه مادرشوهر مختص خواهرشوهراس، پسرا بعد از ازدواجشون مهمون حساب میشند بچه شون هم اینقد ...

واقااااااا اینطوریه بچه های خودشون حق خوردن همه چیزو دارن ولی بچه من نهههه

مگه نمیدونید خونه مادرشوهر مختص خواهرشوهراس، پسرا بعد از ازدواجشون مهمون حساب میشند بچه شون هم اینقد ...

جقدررقشنگ گفتی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

واااقعا😐چرا اینجورین من خودم ازدواج کردم اصلا حس مالکیت رو خونه بابام ندارم دیگ خودمو مهمون میدونم ولی خواهر شوهرم وقتی میاد انگار ما رفتیم خونه اون یجور قیافه میگیرع

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چند بار بهانه بیاری و راهشون ندی خودشون بیخیال میشنمثلا اومدن بگو میخوام برم مادرمبگو میخوام برم بیر ...

من اصلا مشکلی نداشتم با اومدنشون ولی دیگه ذله م میکنن بس که ازم خوراکی میخوان آب یخ میخوان خونه رو به گند میکشن --بعد مادراشون پیششون نیست که مسئولیت شون به عهده من میشه ولی دختر من از همشون بزرگتره. خودش از پس خودش برمیاد