2777
2789
عنوان

کارگاه درب و پنجره یو پی وی سی

140 بازدید | 22 پست

سلام. خانوما کسی اینجا شوهرش کارگاه درب و پنجره یو پی وی سی داره؟ در امدش در حال حاضر چطوره؟ ما خودمون کارگاه درب و پنجره داریم. اما چند سالی هست که درامدمون یک سوم شده. اصلا خرجمون به دخلمون نمی خوره. میخوام به شوهرم بگم کارگاه رو جمع کنه . شروع به دلالی کنه. فکر می کنم توی دلالی بیشتر سود کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام کارگاه دارید؟؟

نه من لوازم یدکی دارم از کسادی بازار، بعضی روزها در مغازه نمیرم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

می دونم کلا همه مینالن. ولی فکر می کنم دلالی همیشه سودش بهتره.

الان دیگه همه توی خونه کار می کنن و فامیلی .خودمم تو فکرم ولبثی واقعا نمیدونم چی میشه تولید کرد که بازار داشته باشه.برای شما هم چون ساخت و ساز نیست تو رکودید ....ببین چه به روز مردم آوردن شما بازاری هستید لنگ موندید چه برسه به ما

واقعا الان چچه کاری سود داره؟

الان تو جامعه بیشتر واسه پزشکها خوبه مابقی رو که میبنم فقط با شیادی و کلاه برداری خودشون رو میکشن بالا

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

نه من لوازم یدکی دارم از کسادی بازار، بعضی روزها در مغازه نمیرم

انشاله مغازه اتون پر فروش باشه. شوهر منم هر از گاهی یا تعطیل می کنه یا دیر میره مغازه. میگه مشتری نیس . دق می کنم بیکار میشینم توی مغازه. اون روزایی که تولید یا نصب داره خیلی سرحال و شارژه. ولی روزایی که نتونه کار بگیره هم عصبیه هم ناراحته

الان دیگه همه توی خونه کار می کنن و فامیلی .خودمم تو فکرم ولبثی واقعا نمیدونم چی میشه تولید کرد که ب ...

خدا لعنتشون کنه. ازشون نگذره. هر جور فکر می کنیم موندیم چیکار کنیم یکم اوضاعمون بهتر بشه. خرج زندگی سر به فلک کشیده. اونقد شوهرم فکر می کنه میترسم چیزیش بشه، بخدا شبا همش بیدار میشم ببینم نفس می کشه،؟ میگم از فکر و خیال زیادی چیزیش نشه

انشاله مغازه اتون پر فروش باشه. شوهر منم هر از گاهی یا تعطیل می کنه یا دیر میره مغازه. میگه مشتری نی ...

متشکرم

شوهرتون باید بره بساز و بفروشها رو ببینه و یه سری امتیازهایی بده تا ترغیب بشن بیشتر باهاش کار کنند یا بساز بفروشهای شهرهای مجاور رو ببینه و مثلا ارسال کار رو بعهده بگیره یا تو فضای مجازی مثل دیوار از کارش تبلیغ بزاره بنظرم الان بیشتر سعیشو بزاره رو سود کمتر فروش بیشتر و بنحوی خودشو به بازار تحمیل کنه

خدا لعنتشون کنه. ازشون نگذره. هر جور فکر می کنیم موندیم چیکار کنیم یکم اوضاعمون بهتر بشه. خرج زندگی ...

هممون مثل هم شدیم من هم مدتهاست شبها بیدارم میگم فردا چکار کنم پس فردا پسین فردا ...خدا سایشونو بالای سرتون حفظ کنه من ازدواج نکردم و به طبع در جامعه بیشتر اذیت میشم ولی خوب امژدواری میدن که روز خوب هم میاد سالها به این امید واهی دلخوش کردیم گر چه میدونیم فریبه و اوضاع خوبی نخواهد آمد حداقل تا 100 ساله دیگه

خدا لعنتشون کنه. ازشون نگذره. هر جور فکر می کنیم موندیم چیکار کنیم یکم اوضاعمون بهتر بشه. خرج زندگی ...

شما ببینید همش شده تعطیلی تو استان خودمون از هفت روز هفته فقط سه روز ادارات و بانکها بازن خوب این صنعت رو داغون میکنه یا صنایع به علت بی برقی و بی ابی همش تعطیلن باعث میشه زنجیر وار رو همه تاثیر بزاره