2777
2789
عنوان

خیلی بی کسم همه اذیتم میکنن

287 بازدید | 15 پست

بچت ها تاپیک های قبلیمو بخونید کامل توضیح دادم زندگیمو من یه مدته با مامان بزرگم اینا زندگی میکنم و یه عموی مجرد دارم بچه ها من دست خودم نیس میرم حموم و دسشویی یکم وسواس دارم و موهامم بلنده حمومم طول میکشه از دیروز عموم اتقد غر میزنه دیشب از سرکار اومدم خونه دیدم مامان بزرگمم غر میزنه بعد دیشب مامان بزرگم به عموم میگه چرا نمکدون رو میبری تو دسشویی میگه این دختره یه ساعت میره تو حموم عشقو حال میکنه این حرفش خیلی بهمبرخورد حس کردم رو منظور گفت بعد اینکه من و عموم چون مسیر کاریمون یکیه صبا با عموم میرم سرکار بنظرتون بگم ازین ب بعد خودم میرم یا بدتر باهام لج میکنن حرفش موند رو دلم نتونستم جوابی بدم مادر و پسر حمله کرده بودن بهم هرچی میتونستن میگفتن خودشون انقد کثیفن حموم اینادرست حسابی نمیرن همیشه بو میدن ولی خب من هر روز میرم قبل سرکارمیگه چرا قبل کار میری من خوابم صدای اب نمیداره بخوابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر روز نرو حموم ادم تا 3 روز بدبو نمیشه معمولا، وسواس هم نباش، اگه مسیرت اذیت کننده نیست خودت ب ...

اذیت نمیشم ولی میترسم خودم برم بدتر لج کنن باهان بیشتز اذیتم کنن

عزیز دلم تموم اینا ک گفتین درست عموتون حرف زشتی زده ولی خب هر خونه ای ی سری قوانینی داره و شما اونجا حکم مهمان دارید بهتره این مسایل و بخاطر کاهش تنش رعایت کنید مثلا دوش گرفتن هر روز وقتی باعث ایجاد مزاحمت میشه اونم وقتی بقیه خواب هستن خب دوش و ب ساعت دیگه موکول کنید و همینطور دفعات رو می تونید ب دو یا س بار در هفته تقلیل بدید و همینطور زمانش رو کوتاه کنید و یا از این قبیل موارد خب بالاخره مهمان خونه اونها هستید نمیشه صرف طبق قوانین و اصول خودتون زندگی کنید متوجه باشید ک سعی کنید محتاط و محافظه کار باشید تا ب مشکل بر نخورید

من با اینا زندگی میکنم پدرمادرندارم

درسته متوجه ام شما حق داری راحت باشی ولی ب هر حال واسه اسایش خودت بهتره تا حدودی کوتاه بیای گلم منم ک خونه خودمونم نمی تونم کامل ب سلیقه و علاقه و اصول خودم زندگی کنم چون بالاخره داخل خانواده اس و بهتره عقاید و نظرات و قوانینی ک منطقی هس رعایت بشه تا همه اسایش داشته باشن خودتون و بگذار جای عمو یا مادربزرگ از دید اونا هم ب قضیه نگا کن