2777
2789

سلام بچه‌ها من ازتون کمک می‌خوام من یه خواستگار دارم که توی این مدت یک اخلاق‌هایی ازش دیدم که بهش شک کردم یعنی اون اخلاقا نشونه‌های آلارمه اما متاسفانه پدر من افکار سنتی داره یعنی پدر و مادر و خانوادم اجازه نمیدم بخوام با این آقا آشنا بشم یعنی میگن یعنی میگن که یا باید حتماً جواب مثبت امروز بهشون بدم عقد کنم یا باید جواب منفی بدم و اجازه نمیدن واقعاً به این شناخت برسم به اما من شرایط اینو دارم که مشاوره‌ای پیش از ازدواج رو برم اما از اونجایی که یک  ازدواج سنتی هست واقعاً باید ببینم اصلاً می‌تونم به این آقا حسی پیدا کنم یا نه اصلاً می‌تونم باهاش مچ بشم و علاقمند بشم و ارتباط بگیرم به نظر شما من برم مشاوره پیش از ازدواج و ازش کمک بخوام که جلسه‌های دوران آشنایی ما رو طولانی کنه  چون حقیقتاً من دوست دارم دوران آشنایی حداقل دو ماهی طول بکشه اما (پدرم اجازه نمیده) تا بتونم اخلاق این آقا به دستم بیاد بیشتر مثلاً اگه جلسه ما ۵ جلسه هست الکی بگه ۱۰ جلسه یا همین ۵ جلسه رو خیلی طولانی کنه تا من بتونم بیشتر آشنا بشم به نظر شما این مشاور چنین کاری رو برای من انجام میده یا نه خطرناکه ممکنه که من رو لو بده 

🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. کی گفته تو‌ ازدواج سنتی آشنایی نمیشه داشت عزیز؟

مشاوره رو برید حتما

جلساتو ادامه بدید تا زمانیکه به نتیجه برسید و بتونید تصمیم بگیرید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

آفرین به تو که اینقدر پخته و سنجیده داری عمل میکنی. حتما جلسه اول رو خودت تنهایی برو و با مشاور حرف بزن و همه چی رو بهش بگو‌‌‌... یادت باشه ازدواج نکردن عیب نیست تن به هر ازدواجی دادن عیبه...

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
نه چرا لو بده به مشاورت بگو خانوادت متعصبن صد در صد این کمک‌ رو بهت میکنه بالاخره قضيه یه عمر زندگیه ...

آجی جون بخدا سنتی اصلا ببینم میتونم حسی بهش پیدا کنم یا نه

اما میترسم به خواستگارم بگه

یا به خانواده ام

برام بد میشه😔

🌺🌺🌺

سلام. کی گفته تو‌ ازدواج سنتی آشنایی نمیشه داشت عزیز؟مشاوره رو برید حتماجلساتو ادامه بدید تا زمانیکه ...

گلم همین

اما یه خانواده متعصب و خشک بنظرت این چیزا درک میکنن

خیلی کار ها کردم تنها راهش همینه اما میترسم مشاوره قبول نکنه یا بگه بهشون

🌺🌺🌺

گلم پدر منو نمیشناسیاصلا نمیشهدیگه اجبارا میکه ردش کن

خب ردش کن 

پدر من هم همینجور بوده و هست. سر ازدواجم پیر شدم با سخت گیری های بابام. انقدر خپاستگار بود که من میخواستم بابام نمی‌خواست و برعکس

دهنم سرویس شد تو این هفت سالی که خواستگار میومد برام تا بالاخره نامزد کردم و الان بابام خیلی بهم سخت گیری نمیکنه سر چیزای دیگع 

آفرین به تو که اینقدر پخته و سنجیده داری عمل میکنی. حتما جلسه اول رو خودت تنهایی برو و با مشاور حرف ...

دقیقا گلم

سر همین میخوام این کار کنم اگه ردش کردم پشیمون نشم یا قبولشم کردم پشیمونی پیش نیاد

اما میترسم قبول نکنه یا من رو لو بده

اون موقع میدونم نتیجه خوبی در انتظارم نیست

🌺🌺🌺

مشاور اهل لو دادن نیست حتما اینکار رو بکن تا بعدا پشیمون نشی

سر همین میخوام این کار کنم اگه ردش کردم پشیمون نشم یا قبولشم کردم پشیمونی پیش نیاد

اما میترسم قبول نکنه یا من رو لو بده

اون موقع میدونم نتیجه خوبی در انتظارم نیست

🌺🌺🌺

خب ردش کن پدر من هم همینجور بوده و هست. سر ازدواجم پیر شدم با سخت گیری های بابام. انقدر خپاستگار بود ...

گلم ردش کنم حس پشیمونی دارم  که واقعا شاید آدم خوبی باشه حیفه قبولش کنم استرس و ترس دارم واقعا

🌺🌺🌺