2777
2789
عنوان

اگه بخایید به من هفده ساله یه نصیحت کنید اون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 48 پست

نمیگم برو سراغ فلان و این حرفا فقط ازت میخوام این یک سالو قشنگگگگ زندگی کنی ها قشنگ عشق کن برا من و اطرافیانم اینجوری بود انگار ۱۸ میشی دیگه دوس نداری زمان بگذره به شخصه چندین ماهه دوس دارم شدیددد تو این سن بمونم وقتی ۱۸ میشی خریدن لباس انگار خوشحالت نمیکنه تولد گرفتن سوپرایز شدن دیگه معنی نداره اصن انگار فوت شدن عدد ۱۷ میشه شروع بزرگ شدن یه حال عجیبیه ها خوبه ولی از فرصتت استفاده کن و لذت ببر که قراره وارد دنیای جدیدی بشی این دنیا رو هم کسی بهت تحمیل نمیکنه خود به خود احساس میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقت و زمان درست استفاده کن اگه اهل درس و تحصیل هستی بخوان تا مقاطع بالا و اگه اهل کار و هنر هستی ...

ممیتونم از نظرتون . فعلا که سال اخرم بعد اونم احتمال زیاد دانشگاه رو ادامه میدم حرفه ام که ناخنکاری و طراحی و ادمینی رو بلدم

ممیتونم از نظرتون . فعلا که سال اخرم بعد اونم احتمال زیاد دانشگاه رو ادامه میدم حرفه ام که ناخنکاری ...

چه رشته ای را دوست داری قبول بشی در  دانشگاه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....