2777
2789

بعد الان که فهمیدی میگی دیگه باهم چت نکنیم

پسر عموم بلاخره بم پیشنهاد داد  

منم بپگیم دوستش داشتم ولی الان حسی بش ندارم  

ما باهم صمیمی هستیم زیاد باهم چت میکردیم الانم که بهم اعتراف کرد اخرای حرفامون بش گفتم دیگه من بات حرف نمیزنم پسر عموم بهم گفت چقد بی جنبه ای من چندسال تحمل کردم از احساسم هیچی بت نگفتم بعد الان که گفتم میگی دیگه باهم چت نکنیم

من قبول نکردم چون سنش کمه و از من یه سال کوچیک تره من ۱۸ اون ۱۷ 

الان من در جواب چی بش بگم؟ 

هنوز سین نکردم پیامشو

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

بچه اس ، من پسره یه روز هم ازم کوچیکتر باشه به چشم بچم میبینمش😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

به نظرم با یه بچه طرفی اون کلا ۱۷ سالشه اما تو به بلوغ فکری رسیدی پسرا دیر به بلوغ فکری میرسن بنظرم الان از رویه هوسه ۲۵ ۲۶ ساله شد ببین بازم اینو میگه درضمن تو الان باید با یکی باشی که یچیزی بهت یاد بده یجوری پدرونه رفتار کنه نه با این پسرعموت که خودت بزرگش کنی اخه پسر ۱۷ ساله چ به عشق و عاشقی اگه ۲۴ ۲۵ ساله بهت میگفتم بچسب بهش عاشقش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم با یه بچه طرفی اون کلا ۱۷ سالشه اما تو به بلوغ فکری رسیدی پسرا دیر به بلوغ فکری میرسن بنظرم ...

میدونم ۱۷ خیلی بچس

اون همبازی بچگیم بود مثل برادرم بشنگا میکردم 

الان در جوابش چی بگم؟

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

هیچی نگو اگرم اصرار به جواب داشت بگو فقط تورو به چشم داداشم دیدم از بچگی نمیتونم به چشم همسر ببینم

بش اینو گفتم بم گفت خب مشکلش چیه😂

بهش بگو من تو را به چشم برادری میبینم بهت حسی ندارم

خو بشگفتم بم گفت خو مشکشچیه من بهت زمان میدم فک کنی 

الان چی بشبگم؟

بگو‌فکر کردن نداره زمانم نمیخام جوابم منفیه

ببخشید ازیتت کردم 

الان گفتم الان به فکر درسو پیشرفتت باش 

گفت خوب باهم پیشرفت میکنیم الان چی بگم؟😂😑

بگو بله مثل دو تا خواهر برادر کنار هم پیشرفت میکنیم ولی مسیرمون از هم جداست

وایی مرسی عزیزم خیلی قشنگ بود الان میرم بش بگم😂♥️