2777
2789

گفتم شاید کسی نیاز داشته باشه . دکتر مهین ادهمی کارشون فوق العادست من چند سال پیش مشکل داشتم پیش چند تا دکتر زنان رفتم نظرات متفاوت بود یوی میگفت عمل کن یکی میگفت حالا دارو بخور فعلا. با شناخت قبلی که از ایشون داشتم میدونستم هر نظری ایشون بدن دقیقترین خواهد بود. پیش ایشون که رفتم خودشون سونو میکنن هم سونوی داخلی و هم خارجی انجام دادن و گفتن یکماه دارو میدم خوب شدی که شدی نشدی میای عمل بعد از یکماه عملم کردن و مشکلم رفع شد. تشخیصشون بسیار دقیق هست و واقعا استادو بسیار باتجربه هستن و سنی ازشون گذشته. گفتم شاید به درد کسی خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران پروفسور کریمی زارچی بهترینند

تهرآن نمیشناسم ولی مشهد از نظر من بهترینن و چون همه رو نمیشناسم میتونم بگم حداقل جزو بهترینها هستند حداقل ۳۰تا ۴۰سال تجربه دارن

عزیزم در کل عقل و وجدان و اخلاق و...خوبه اما نه به تنهایی اگه تنها میتونست جلو بره این همه پیامبر وامام لازم نبود همیشه از اول آدم که خودش پیامبر بوده تا آخرین آنسان زمین بدون ولی نمیمونه چووون.   انسان تنها باعقل واخلاق نمیتونه به سعادت وتشخیص حق وباطل برسه باید همیشه دنباله رو پیشوای خدایی باشه که در زمان فعلی امام زمان ع امام ماست ولی چون غائب هستن فرمودند رجوع کنید به ولی فقیه

ولی فقیه امروز هم حضرت آیت الله خامنه ایی هستند که پیشرو مبارزه با طاغوتهای ستمگر زمان هستند مثل اجدادشان  که همیشه در مبارزه با طاغوت بودند و همه امامان شهید شدند چون ساکت نبودند و امروز رهبر ما در مقابل ستم یهود و آمریکا ساکت نیستند  و ما با عقل و وجدان واخلاق و...این رو درک کردیم ایشون نائب امام زمان هستند وهرچه بگن سمعا و طاعت

چرا تعطیل شد اون تایپیک نوشته بودم دیگه برات اینجا فرستادم