2777
2789

بعد ۱۲سال فردا برای اخرین بار باهاش صحبت میکنم مغزم کشش بیشتر از اینو نداره تا برای رابطم بجنگم مدت هاست تلاش کردم بارها و بارها اما نشد نمیدونم دوستم داره یا ن برای روشن شدن همه چیز باهاش حرف میزنم و ممکنه حرفایی بشنوم که عمیقا از ته قلبم دردشو حس کنم ممکنه همه چیز درست بشه یا تموم بشه و احتمال زیاد تموم میشه میخام بدونم حس ادما بعد از اتمام ی رابطه طولانی چیه چون خیلی تلاش کردم و اگر درست نشه حس میکنم شکست خوردم و توادامه مراحل زندگیم تنها میمونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا اخر عمرم دلتنگ میمونم؟

تو شکست نخوردی 

تو تلاش کردی.....

شکست واقعی کسی میخوره که یه خوب رو دیگه پیشش نداره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

نه تا آخر عمر دلتنگ نمی‌مونی. چندماه بگذره عادت میکنی، الان چون دوازده سال یه سبک زندگی را داشتی برات سخته عوضش کنی و خودت را به چالش بکشید.

خوشحال باش تمام تلاشم را برای حفظ زندگی کردی و نشده اون چیز دلخواهت.

تاپیک قبلت رو خوندم 

خیلی تند رفته بودی؟ 

شاید خیلیا انقد بهم اعتماد نداشته باشن و با دیدن همچین پیامایی شک کنن ولی بدبینی طرف مقابل هم ازاردهنده ست فکر میکنی میخواد عمدا ارامش رو ازت بگیره بنظرم الان باید یجوری از دلش دربیاری 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اسی میدونم زندگ تو تموم شده می بینی ولی نگران نباش

درست میشه ان شاءالله

تاپیک قبلی تو خوندم

شوهرت دلش شکسته و غرورش له شده بهش زمان بده و سعی نکن از خودت دفاع کنی تا نرم شه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تاپیک قبلت رو خوندم خیلی تند رفته بودی؟ شاید خیلیا انقد بهم اعتماد نداشته باشن و با دیدن همچین پیاما ...

بقیه بهم گفتن پای ی نفر دیگه وسطه اما اونا تو زندگی من نیستن و من اینجا واقعا تند رفتم و توهینای بدی کردم و اون میگفت چرا حداقل صبرنکردی ثابت کنم و دلم ازت شکسته الان خداروشکر یکم بهتریم