2777
2789
خب این بیماری که راه درمان نداره تا جایی که میدونم‌فقط پزشکان میتونن کنترلش‌ کنن که حاد نشهولی بنطر ...

آخه خوندم که احتمال انتقال به نوزاد خیلی نادره و اگه سزارین بشه صفر میشه

آخه خوندم که احتمال انتقال به نوزاد خیلی نادره و اگه سزارین بشه صفر میشه

نه عزیزم چون بچه داخل شکم شما و خون شما هست و خون شما هم به بیماری ایدز مبتلاعه‌ به احتمال نود درصد سرایت میکنه 

Be strong , but remain beautiful

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم چون بچه داخل شکم شما و خون شما هست و خون شما هم به بیماری ایدز مبتلاعه‌ به احتمال نود درصد ...

گفته اچ پی وی عزیزم چرا بزرگش می‌کنی ایدز کجاست 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

شما آزمایش دادین ؟ هزینه آزمایش خون اگه ازتون گرفتن چقد شده؟

خون نه نمونه برداری از داخل واژن شد اسفند ماه 2.400 

بعد فروردین که متوجه شدم باردارم دکتر گفت دیگه دست نگه میداریم تا بقیه اقدامات بعد زایمانت انجام بشه

بعد سقط هم گفت بعد سه ماه بیا پیشم تصمیم بگیریم لازمه درمان رو شروع کنیم یا بری بعد بچه دار شدن بیای برا درمان

خون نه نمونه برداری از داخل واژن شد اسفند ماه 2.400 بعد فروردین که متوجه شدم باردارم دکتر گفت دیگه د ...

انشالله خیرشع شما نفهمیدین ک شوهرتون داره ؟ چند ساله ازدواج کردین ؟ بنظرم اول خوب شین پیگیری کنین بعد اقدام کنین هم به نفع شماست هم بچه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

انشالله خیرشع شما نفهمیدین ک شوهرتون داره ؟ چند ساله ازدواج کردین ؟ بنظرم اول خوب شین پیگیری کنین بع ...

دکتر گفت لازم نیست آزمایش اینا بده چون پارتنرید صددرصد اونم مبتلاست

6 ساله ازدواج کردیم