2777
2789

امروز تو یه مراسمی(خودمونی خانومانه) که با مادرشوهرم رفته بودیم وسطای مراسم مادرشوهرم رفت لباسشو عوض کنه 

رفت تو اتاق و لباسشو پوشیده نیمه پوشیده بود ک اومد تو پذیرایی(ینی دکمه های پیرهنشو اومد تو پذیرایی بست).

یهو ی خانوم از آشناهای مادرشوهرم که تقریبا میشه گفت ۶۵سال داره با دستش هی کوبید به سینش و از مادرشوهرم تعریف کرد

میگفت وااااای چقد مانکنی واب چقدر نازی هزاااارماشاالله پاشد رفت گفت برای مادرشوهذم اسفند دود کردن

من یکساله زایمان کردم ۲۲سالمه و اندامم اصلا خوب نیست وزنم رفت بالا و کلا از فرم افتادم و تا حالا نتونستم رژیممو حفظ کنم یا ورزش کنم

مادرشوهرم ۴۸ سالشه و واقعا خوش اندام و سفیده زن چندان بدی نیست ولی همیشه پز اندامشو بمن میده.

نمیدونید چقد لوس شد و من با زور لبخند میزدم.

میدونم حسادت بیجاییه ولی اصلا حس خوبی نداشتم منی که کم سنم اصلا تو چشم نیستم و از مادرشوهرم اونهمه تعریف تمجید شد و مادرشوهرم همش بمن نگاه میکرد ک عکس العملمو ببینه منم با زوووور لبخند میزدم🥲💔

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جاریم مادر شوهرم سفید با بدن خوب و میمی هاشون بعد چند تا بچه همون‌جوری سفت و بزرگ 

من یدونه بچه آوردم ترکیدم سینه هام آویز شد مثل مثل پوست 

لامصبا جلوی شوهرم سوتین نمیزنن با تیشرت میشینن 

امشب خونه جاریم بودیم با تیشرت بدون سوتین نشسته بود روبه روی ما قشنگ نوک سینه اش معلوم بود حرصم در اومد از حسودی

منم جاریم مادر شوهرم سفید با بدن خوب و میمی هاشون بعد چند تا بچه همون‌جوری سفت و بزرگ من یدونه بچه آ ...

وای سخته😭

طبیعیه بعد یکسال فعلا بدنت مثل قبل بارداری نباشه، مخصوصا که فعلا احتمالا بچه شیر میدی و رژیم اصلا ...

بچم شیر خشکیه کلا انگیزه و اراده ندارم😔امروز از خودم متنفر شدم

منم جاریم مادر شوهرم سفید با بدن خوب و میمی هاشون بعد چند تا بچه همون‌جوری سفت و بزرگ من یدونه بچه آ ...

چ بی حیاست😐

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

. وای چه بی حیا 🙄😳(جاریتو میگم)

کلا اینطوریه 

هی میگه شوهرم مثل داداششه ولی من متنفرم از این راحت بودنش 

من خودم اصلا با برادر شوهرم دست نمیدم 

به جز وقتی که ظرف شستن آستین دادم یکم بالا دستمو ندیده 

این یه تیشرت پوشیده دستای سفیدشو انداخته بیرون ،سوتین هم نزده نوکش از دو متری معلوم بود 

بچم شیر خشکیه کلا انگیزه و اراده ندارم😔امروز از خودم متنفر شدم

اکثرا همیینم و شروعش سخته اما همینکه شروع کنی دیگه انگیزه میگیری

پس راحت میتونی رژیم بگیری البته سبک. چون بعد زایمان بدن دچار خیلی کمبودها میشه و باید بازسازی شه. رژیم اصولی میخوای 

کلا اینطوریه هی میگه شوهرم مثل داداششه ولی من متنفرم از این راحت بودنش من خودم اصلا با برادر شوهرم د ...

خاک بر سر چنین زنایی. و شوهر بی بخارش 

کاش همون موقع بهش بگی داداش تو فقط همون برادرته و تمام. شوهر من یه مرد نامحرمه برات. 

من باشم با چنین زن یی حیایی قطع رابطه میکنم

خاک بر سر چنین زنایی. و شوهر بی بخارش کاش همون موقع بهش بگی داداش تو فقط همون برادرته و تمام. شوهر م ...

مجبور شدم برم چون مادرشوهرم از شهرستان اومده خونشون 

وگرنه اصلا میونه خوبی ندارم 

بارها سبزه بودن منو و سفید بودن خودش و بچه هاش رو زده سرم 

بخاطر لاغریم پشت سرم مسخرم کرده گفته آنقدر لاغره فقط دندوناش مونده 

باعث شده کفر کنم که چرا خدا منو اینجوری آفریده که بقیه بخاطر پوست و قیافه ام که دست خودم نبوده دلم رو بشکنن