2777
2789

خونمون قمه خواستگارم مشهدی ان کار و زندگیش اونجاست سخته عروس راه دور بشم؟ از تجربه هاتون بگید مامانم اصلا رفتار خوبی نداره فکر نکنم دلم براش تنگ بشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده همسر کجان اگه خانواده همسر هم دور باشن به همون اندازه اتفاقا خیلی خوبتره و عزیز تری

اونا اونجا نیستن فقط من و همسری😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من راه دور ازدواج کردم 

حسرتم شده دور بودن حسرتم شده خانوادم بیان خونمون ما مستاجریم صاحب خونمون طبقه پایین هستن بعد پنجشنبه و جمعه ها وقتی میبینم همه دختراش جمع میشن پیشش میخوام دق کنم خیلی برام سخته جایی رو ندارم برم کسی در خونمو نمیزنه

خیلیم خوبه راه دور من نزدیکم خوشم نمیاد

مامان من از اون آدمای کنترل گر و زخم زبون زنه بیشتر مادرشوهره تا مادر میدونم زندگیمو زهرمار میکنه ترجیح میدم دور باشم ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من راه دور ازدواج کردم حسرتم شده دور بودن حسرتم شده خانوادم بیان خونمون ما مستاجریم صاحب خونمون طبقه ...

شمام با شوهرت برین پارک پنجشنبه جمعه نمون خونه خواهری

الان گفتی دلم گرفت ولی خب مامانمم هم بود و نبودش فرقی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان من از اون آدمای کنترل گر و زخم زبون زنه بیشتر مادرشوهره تا مادر میدونم زندگیمو زهرمار میکنه تر ...

من اینکار کردم بازم از شهرشون زنگ میزد ب شوهرم شهری ک بودیم اونو ب جون من انداخت 

من اینکار کردم بازم از شهرشون زنگ میزد ب شوهرم شهری ک بودیم اونو ب جون من انداخت

ای خدا انگار خلاصی نخواهم داشت از دستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمام با شوهرت برین پارک پنجشنبه جمعه نمون خونه خواهریالان گفتی دلم گرفت ولی خب مامانمم هم بود و نبود ...

اره خیلی لحظه بدیه منم میرم خونه نمیمونم ولی کلا نمیشه هر سری برم ک باید زندگی کرد ولی تنها چیز بدش همینه 

خوبی هم داره مثلا سر فامیلات تو زندگیت نیست هر کاری میکنی کسی نمیفهمه

اصلا اینطور نیست

من با چادر میرم خیلی بهم احترام میذارن

اتفاقا چند روز پیش سوار اتوبوس شدم و کارتم شارژ نداشت یه خانم بی حجابم بعداز من سوار شد که اونم شارژ نداشت

یکی از مسافرا برای من کارت زد ولی برای اون نه. تازه اون خانم که کارت زد خودش مانتویی بود 

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش