2777
2789
عنوان

ی نفر اینجا امروز مثل 🐄 خورده😂

253 بازدید | 40 پست

کالری مورد نیاز بدنم ۱۶۰۰ تاس در روز

امروز ۳۰۰۰ کالری خوردم

واسه ادم عادی هم زیاده چ برسه منی ک کل روز چهار تا قاشق غذا هم نمیخوردم 😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چی خوردی ۳۰۰۰ تا

1 عدد بیسکوییت کرم دار
2 عدد نان تست + خامه شکلاتی و چای
1 عدد تخم مرغ + نان
1 لیوان شربت نعنا+1 عدد بیسکوییت سبوس دار
3 تکه مرغ سوخاری
یک کاسه سیب زمینی سرخ شده + سس
یک لیوان آبمیوه انبه
یک لیوان بزرگ آیس کارامل
یک لیوان ابمیوه سیب
۱۰ قاشق برنج + خورشت 
۲ عدد هلو

اینا رو نوشتم ک بدم هوش مصنوعی حساب کنه کالری هاشو 😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

نوش جونت عزیزم ایشالا که گوشت نشه و نچسبه به جونت 😂😂😂

نههه باید گوشت شه من توی رژیم افزایش وزنم😂😭

نوش جونت منم گاهی وقتا رعایت نمیکنم

نه اخه من توی رژیم چاقی ام دکتر برنامه داده بهم. 

من فستینگم ۸۲۰ تا خوردم تا ساعت ۱۰ وقت داشتم برنامه ریزی کرده بودم ی نسکافه بخورم یهو دیدم ۱۰ گذشته😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

منی که نوشابه پپسی و ی تن ماهی کامل و پلو باقلاقاتق و سیرترشی خوردم امروز با چایی و بیسکوییت کاگائویی باید چی بگم

خیر سرم رزمی کارم هستم ابرو هرچی رزمیه بردم😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

میخوای چاق شی؟من رژیم دارم باید رعایت کنم چاق نشم

اره ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم البته ۳ کیلوش جبران شده توی ۲۰ روز اخیر ک شروع کردم