2777
2789

داره کار ساختمون انجام میده شب برگشت من رفتم خونه مامانم مهمون داشتن گفتم تو هم بیا گفت میرم ی حموم بکنم میام بعد بعد ۲ ساعت اومد خونه بابام دیدم شب میگه ببین سرم پر ماسه شده گفتم واا جرا یعنی حموم نکردی

نه رفته بود خونه مامانش اونحا ضروری بود چووون مادرش دلش تنگ شده نگران بچه کوچیکش بود بخداااا ظهر اونجا بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حالا مادرشوهرمم خودشو نخود هر آشی میکنه هی ب دوست شوهرم میکفت برات زن پیدا میکنم الانم ک خودشون ی نفر انتخاب کردن مادرشوهرم رفته زنگ زده مادروست شوهرگ عزیزم کاری چیزی داشتین من هستم🤦🏻‍♀️خدایا از دست این زن با غریبه هام خوبه الا خانواده من بخدا نشد ی باراحوال پدرمادرم بپرسه

اصلا حساسیت نشون نده

تازه تا میتونی تعریف کن و بگو خانوادت رو دوست دارم تا عاشقت بشه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیاست رفتار کن یه جوری با عشوه و سیاسته زنونه بکشونش سمت خودت و خونوادت اگ زیادی میگی مامانیه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بیخیال ، مهم اینه که پیشت اومده ، یک چیز در نظر بگیر هیچ وقت نذار در موقعیتی قرار بگیره که قرار باشه یکی رو انتخاب کنه ، کم کم میاد سمت تو مطمئن باش 

آقا هستم