2777
2789
عنوان

میدونید چرا الان بیدارم 🥲

304 بازدید | 32 پست

چون بعد از کلی زحمت کشیدن و وزن کم کردن بیخیال رژیم گرفتن شدم اعصابم داغون شده وزنم از 95به هر سختی و اسنپ وزن بود به 85رسوندم الان دوباره دارم نود کیلو میشم دیگه حال رژیم گرفتن ندارم نمیدونم چیکار کنم 😔 😭

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن بابا..منم کلی کم کرده بود..الان باز در حال لمبوندنم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منم با کلی رژیم از 88 رسیده به 82 حسرت شده برام عدد هفتاد رو رو ترازو ببینم که اونم حامله شدم الان 90 کیلوعم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

منم دیگه نمیتونم چه ازلحاظ روحی چه جسمی من بدنم دیگه نمیکشه اصلا ، کم خونی در حد خطرناک کم بود ویتامین الان دکتر روزی ۱۲ تا قرص بهم داده بدنم پوچ و ضعیف شده ... 

من یکم خودمو تقویت کنم کم خونی وویتامین ها به مرز نرمال برسونم میرم اسلیو خسته شدم دیگه از این وضعیت

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

حالا چی میشد مثل بعضیا لاغر بودیم بخدا از نوجونی رژیمم و باز رژیممو میشکنم ولی آفرین بهت که شرو کردب و کم کردی 

امیدوارم دوبار انگیزه بگیری و شرو کنی و منم همینطور🥺 

میدونی برای انگیزه گرفتن یه دفتر بردار و توش بنویس که چرا میخای لاغرشی.مثلا بنویس میخوام لاغر شم تا اعتماد بنفسم بالا بره،سبکتر بشم  و.... روزا قبل از هرکاری اینو بخون انگیزه میگیری و دیگه ول نمیکنی 

منم دیگه نمیتونم چه ازلحاظ روحی چه جسمی من بدنم دیگه نمیکشه اصلا ، کم خونی در حد خطرناک کم بود ویتام ...

واقعا خسته کننده است تاکی رژیم تا کی غصه بخوریم از اضافه وزن و مسخره شدن توسط بقیه 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

حالا چی میشد مثل بعضیا لاغر بودیم بخدا از نوجونی رژیمم و باز رژیممو میشکنم ولی آفرین بهت که شرو کردب ...

مرسی گلم ولی اصلا حوصله ندارم نمیدونم چم شده 

منم با کلی رژیم از 88 رسیده به 82 حسرت شده برام عدد هفتاد رو رو ترازو ببینم که اونم حامله شدم الان 9 ...

اشکال نداره عزیزم به سلامتی زایمان کردی شروع کن

و من ک با قرص چاق کننده شدم ۷۰ کیلو تا قط میکنم میرم همون ۶۰ کیلو والن یه ماهه بدون هیچ تحرک و باشگا ...

خوش به حالت 

ولکن بابا..منم کلی کم کرده بود..الان باز در حال لمبوندنم

خیلی اذیتم دوست ندارم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم خسته شدم از رژیم از چاقی از همه چیز