چون بعد از کلی زحمت کشیدن و وزن کم کردن بیخیال رژیم گرفتن شدم اعصابم داغون شده وزنم از 95به هر سختی و اسنپ وزن بود به 85رسوندم الان دوباره دارم نود کیلو میشم دیگه حال رژیم گرفتن ندارم نمیدونم چیکار کنم 😔 😭
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
منو چی میگی ۸۵ بودم با بدبختی خودمو کردم ۵۵ عالی شده بودم یعنی باردار شدم تمام برگشت تازه بیشترم شدم ۹۱ شدم بعد زایمان الان با بدبختی شدم ۷۵ ژن چاقی بیچارم کرده نفس میکشم چاق میکشم عین ی ادم عادس غذا بخورم عین برقو باد وزنم میره بالا
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بدترین قسمت این مدل چاق شدن اینه بقیه فکر میکنن پرخوری میکنی الان هرکی منو ببینه فکر میکنه یسره غذا ب دستم در حالی که تو از ی ادم عادیم کمتر غذا میخوری منتها این بدن لامصبت ژنش چاقیه حسرت اینایرو میخورم که میگن چند ساله وزنم ثابته من پایین نمیام ولی اب بخورم سریع ی کیلو میره روش
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
منم خانواده پدریم لاغرن خانواده مادریم چاقی پایین تنه دارن دقیقا ب اونا رفتم بقیه خواهر برادرام لاغرن فقط منم که عین بادکنک با نفس کشیدن کش میام بخدا خسته شدم هرچی میخورم کوفتم میشه همش در حال رعایت کردن همش در حال حساب کتاب
وای نگو به خدا منم مثل خودتم همسرم میگه تو خیلی کم غذایی چرا وزنت بالا میره اهل تنقلات خوردن هم نیست ...
من امروز فست بودم ظهر ی تخم مرغ ابپژ خوردم بعدش ی خرما. عصر ی لیوان شیر. شبم ۶ قاشق برنج ی تیکه گوشت همین مابقی روزا هم اینجوریم. یسریا کلی چیپسو پفک فست فود غذاهای چرب تازه لاغرتر میشن که چاق نمیشن مهر عروسی داریم از الان منث غصه گرفته لباس پیدا میکنم یا نه
منم خانواده پدریم لاغرن خانواده مادریم چاقی پایین تنه دارن دقیقا ب اونا رفتم بقیه خواهر برادرام لاغر ...
همیشه عذاب وجدان دارم که چرا غذای چرب خوردم چرا ماکارونی خوردم چرا شیرینی خوردم چه بخورم چه نخورم وزنم بالا میره باید اینقدر کم غذا بخورم تا شاید ماهی یک کیلو کم کنم ولی اگه فقط یک بار ناپرهیزی کنم فرداش دو کیلو اضافه میشه 🥲
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
همیشه عذاب وجدان دارم که چرا غذای چرب خوردم چرا ماکارونی خوردم چرا شیرینی خوردم چه بخورم چه نخورم وز ...
تو خود منی. خواهرم ۱۲ روز جنگو یسره تو خونه نشسته بود فقط میخورد جلو تلوزیون. عوضش میگفت غصه گرفتم ۳ کیلو لاغر شدم
من ناپرهیزی نکردم فقط وعده هامو سر وقت خوردم بعد ۱۲ روز از ۷۳ شدم ۷۸ 😑
من امروز فست بودم ظهر ی تخم مرغ ابپژ خوردم بعدش ی خرما. عصر ی لیوان شیر. شبم ۶ قاشق برنج ی تیکه گوشت ...
چند ماه پیش مجلس دختر خواهرم بود رفتم اونجا 95بودم خواهرزاده های خودم چنان مسخرم کردن جلوی بقیه فامیل داماد که داشت اشکم سرازیر میشد یعنی مجلس و برام زهر مار کردن فکر کن خواهرزاده های خود آدم اینطوری کنن از بقیه چه انتظاری داشته باشم
چند ماه پیش مجلس دختر خواهرم بود رفتم اونجا 95بودم خواهرزاده های خودم چنان مسخرم کردن جلوی بقیه فامی ...
من گاها میگم قید رژیمو بزنم بخورم بعد برم عمل باز میبینم بعد عملم زمینشو دارم چاق میشم خیلی بده من چاقی کابوسه عذابه باور کن از وقتی خودمو میشناسم یبار نبوده بدون عذاب وجدان از چاق شدن زندگی کنم شنبه راحت باشم تا چهار شنبه عذاب وجدانش باهامه
من گاها میگم قید رژیمو بزنم بخورم بعد برم عمل باز میبینم بعد عملم زمینشو دارم چاق میشم خیلی بده من ...
هی 💔 دقیقا حرف دل منو زدی منم مثل خود خودتم همسرم میگه راحت باش عزیزم زندگی رو زهرمار کردی برای خودت و.چون همش رژیم میگیرم و اعصابم ضعیف میشه کلا عصبی و پرخاشگر میشم دست خودم نیست دیگه خسته شدم 🥲
هی 💔 دقیقا حرف دل منو زدی منم مثل خود خودتم همسرم میگه راحت باش عزیزم زندگی رو زهرمار کردی برای خود ...
منم دقیقا🤦🏻♀️شوهرم چند روز پیش اتفاقا میگفت حسرت ب دلم موند ی شب پاشی ی چایی بیاری میوه بیاری باهم بخوریم همیشه تنهایی برام میاری خودتم چای سبز ب دست خسته نشدی من حتی دیگه از خوردن میوه ام میترسم