2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی حس سنگینی دارم انگار ی اتفاقی افتاده و من خجالت زده ام یا حرفی زدم که نباید میزدم نمیدونم حالم خیلی بده دارم خفه میشم دلم گریه میخواد فکر خودکشیم دارم نمیدونم چمه یهو اینجور شدم

دیروز برای همسایمون یه بشقاب کوفته بردم یه خانم و اقای مسن هستن با پسرشون 

یه ظرف ازشون خونمون مونده بود همون دیروز یادم رفت ببرم 

امروز رفتم بهش بدم در رو روم باز نکرد صداشون میومد و صدای تلوزیونشون 

به مظرت چرااا

جنسیت بچه من چیه حست چ میگه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

ی حس سنگینی دارم انگار ی اتفاقی افتاده و من خجالت زده ام یا حرفی زدم که نباید میزدم نمیدونم حالم خیل ...

یهو اینطور نشدی امروز یا این چند روزه اتفاقی افتاده؟

فکر بی فایده ی خودکشی رو هم بیرون کن اون کار تنبلاست

دیروز برای همسایمون یه بشقاب کوفته بردم یه خانم و اقای مسن هستن با پسرشون یه ظرف ازشون خونمون مونده ...

خونشون آیفون داره؟

شاید صدای در رو نشنیدن

یا بچه ها تنها بودن و می ترسیدن در رو باز کنن

یا فکر کردن یه گدایی چیزیه😂🤣

من سعی میکنم کسی رو ناراحت نکنم مهربونم خیرم به مردم میرسه و حتی خانوادم اما همه به بدترین شکل از من ...

خوب بودن زیادی خوب نیست عزیزم همه می‌دونن دیگه.منم سالها همین روشن بود تازه فهمیدم اشتباهه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

یهو اینطور نشدی امروز یا این چند روزه اتفاقی افتاده؟فکر بی فایده ی خودکشی رو هم بیرون کن اون کار تنب ...

حس بی ارزشی دارم 

انگار من واقعا ادم بدردنخوریم فقط خودمو تا الان گول زدم:)  

هیچ کس دوسم نداره 

شاید باورت نشه ولی من واقعا تنهام 

بودنم جز شرمندگی چی داره؟ کاش تو خواب خفه بشم صبو نبینم