2777
2789
عنوان

کاش اینجوری نبودین

114 بازدید | 19 پست

کاش جای الگو قرار دادن ادم های احمق مثل شیما کاتوزیان حرف های ادم های موفق مثل صادق هدایت داستایوفسکی رو الگو قرار میدادین کاش جای دیدن و تامیک زدن درباره عشق ابدیو و وایرال شدن برنامه ای که همه دور هم تشستن لاس میزنن سبک زندگیتونو عوض میکردین ورزش میکردین فیلمای درست حسابی میدیدین 

متاسفانه ۷۰ درصد ادم ها هیچ بویی از فرهنگ نبردن و دلیلش هم دیدن و الگو قرار دادن این ادماس 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما سلیقت هرچی هست که هست

سلیقه یه سریام عشق ابدی دیدن و  این  ربطی به فرهنگ نداره

فرهنگ و با این چیزا نمیسنجن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوشحالم که شیما کاتوزیان و بقیه بلاگرا رو نمیشناسم، عشق ابدی رو حتی در حد یه تیزر هم ندیدم. ولی صدسال تنهایی رو ۳ بار خوندم. بلندی های بادگیر رو بار دومه که دارم میخونم و بسیاری کتابای دیگه. من حتی درگیر اینکه این چی گفت اون چی شنید حالا چه واکنشی نشون بدم هم نیستم. یه آدم رها تو دنیای خودش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همش درست بود ولی شیما بدتر از هدایت نبود

هیچوقت این دوتارو یکی نکن حرف های صادق هدایتو که میخونی به سوادش پی میبری ولی شیما...

صادق هدایت😂؟

والا ادم سالم صادق هدایت بخونه افسرده میشه 

میدونی چقد ادم باهاش خود کشی کردن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان شما سلیقت هرچی هست که هستسلیقه یه سریام عشق ابدی دیدن و این ربطی به فرهنگ ندارهفرهنگ و با این ...

سلیقه ؟ یه عده میشنن دور هم لاس میزنن ملت هم نگاه میکنن و فرهنگ جامعه هر روز خراب تر میشه 

سلیقه ؟ یه عده میشنن دور هم لاس میزنن ملت هم نگاه میکنن و فرهنگ جامعه هر روز خراب تر میشه

شما نبین گلم یه تنه فرهنگ و دنیارو بساز