2777
2789
سلام گلبه خودت حس خوب بدهاستراحت بدهواسه خودت هدیه بخربهتر میشیبعد به خودت بگو بچه ها بزرگ میشن ازین ...

دقیقا  باحرفاتون موافقم ولی همه اینا تو ذهنمه به محض اینکه میخوام عمل کنم  نمیشه یه کارب میکنن باز قاطی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا باحرفاتون موافقم ولی همه اینا تو ذهنمه به محض اینکه میخوام عمل کنم نمیشه یه کارب میکنن باز ق ...

درک میکنم مامان نازنین

میدونی چیه 

تنها راهش اینه سرگرم باشن ... هی برنامه بچینی واسشون

اگر تونستی بفرستشون کلاس تابستونی ، خودتم نفسی بکشی و خود به خود خوش اخلاق تر میشی😁❤

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من جدیداشدید شده قبلا کمتر بود یعنی میگم اینا چطور منو تحمل میکنن

شاید خسته ای قشنگم ! یکم استراحت بده ب خودت. قبل هر رفتار یا جوابی ک میخای بهشون بدی یه مکث بکن فکر کن ببین اگ اون کاری ک میخای بکنیو اونا در حقت بکنن چ حالی میشی؟ 

همین سکوتای کوتاه چند ثانیه ای خیلییییی نجاتت میده .

من جواب گرفتم

با احترام اینکه میگی دست خودم نیست رو قبول ندارم. بدخلقی و بدرفتاری یه رفتار کاملا ارادیه که شما انت ...

اون لحظه کنترلم از دست خودم خارج میشه میدونم نباید اون داد و هوارارو بزنم ولی بازم انجام مبدم سریع پشیمون میشم ازشون عذرخواهیمیکنم میبوسمشون ولی چه فایده

نمیتونم همش دارم غیبت بچمو پیش دیگران میکنم نمیدونم چه مرگمه!

خودتو سرزنش نکن برای هممون گاهی اینجوری میشیم ولی

اگه غیبته خوبه فدا سرت 

ولی نه اصلا خصوصیات و اتفاقای زندگیت رو پیش هیچکس نگو چه خوب چه بد

مردم هیچ جوره نه چشم دیدن ندارن جدیدا متاسفانه هم باعث میشه اینطوری بچه خودت تو جمع صدمه ببینه اگه بد بگی

ببین بیرون باید باهاش واقعا مثل یه سلبیریتی رفتار کنی نه اونقدر که کارش به کسی صدمه بزنه نه کارای اشتباه بکنه و بزاری مردم به بچت احترام بزارن و احترام گذاشتن شما به بچتون میشه احترام بقیه به اون

تلاش کن همه جا پشتش باشی ، باهاش صمیمی باشی، میتونی به عنوان یه دوست صمیمی بهش نگاه کنی، یسری وقتا که مثلا حرف غیر منطقی میزنه اعصبانی نشی وقتی میتونی اروم اروم بهش یاد بدی و توضیح بدی یا مثلا وقتی سوال اره یا نه هستش دوساعت نپیچونی سوالو براش ، از کلمات غیر اخلاقی همه جوره وقتی حتی اوج اعصبانیتته هم استفاده نکن

اون لحظه کنترلم از دست خودم خارج میشه میدونم نباید اون داد و هوارارو بزنم ولی بازم انجام مبدم سریع پ ...

با این رفتارای دوگانه روان اونا رو هم داغون میکنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شاید خسته ای قشنگم ! یکم استراحت بده ب خودت. قبل هر رفتار یا جوابی ک میخای بهشون بدی یه مکث بکن فکر ...

خسته که هستم ممنون ازت تلاشم میکنم ،ببین من کارم آزاده یعنی با مشتریام و غریبه ها فوق العاده مهربون و صبورم نگیدونم چرا جلوی خانواده خودم بیطاقت میشم

چیکار کنم؟بنظرت آرام بخش ارومم میکنه؟

ریشه یابی کن اول

اگر نیاز به دارو داری هم باید زیرنظر دکتر مصرف کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خودتو سرزنش نکن برای هممون گاهی اینجوری میشیم ولیاگه غیبته خوبه فدا سرت ولی نه اصلا خصوصیات و اتفاقا ...

باشه ممنون از راهنماییت سعیم میکنم بنظرت آرامبخش بخورم تاثیری روی کنترل خسمم داره؟

باشه ممنون از راهنماییت سعیم میکنم بنظرت آرامبخش بخورم تاثیری روی کنترل خسمم داره؟

نمیدونم والا اونو من واقعا نمیتونم چیزی بگم

ولی کلاسای کنترل خشم یا کتاباش هست