2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مزوتراپی صورت یه روش زیبایی غیر جراحیه که مثلاً شامل تزریق مواد مغذی و ویتامین‌ها به لایه‌ میانی پوسته که خوبیش اینه برای بهبود ظاهر و سلامت پوست خیلی خوبه و تاثیر  داره بعد تاثیرایی مثل جوانسازی پوست، کاهش چین و چروک، رفع لکه‌های تیره داره بعد باعث آبرسانی پوست میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

ب منم بگید

نوشتم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

ببین مزوتراپی صورت یه روش زیبایی غیر جراحیه که مثلاً شامل تزریق مواد مغذی و ویتامین‌ها به لایه‌ میان ...

واقعن میگی

بعد از چن جلسع پوست شروع ب خوب شدن میکنه؟

سالی چند جلسع برم کافیه؟

واقعن میگیبعد از چن جلسع پوست شروع ب خوب شدن میکنه؟سالی چند جلسع برم کافیه؟

من خودم نرفتم ولی یکی نیست بگه اینا رو از کجا می‌دونی🤣😐 ( با این کلیپ ها و فضای مجازی آدم آگاه میشه دیگه )

اول باید مشاوره پوستی بشی بعد دیگه اینکه ۳ تا ۱۵ جلسه باید بری بعد دیگه اینکه تزریق باید به دست متخصص باشه چون حساسه و ممکنه خطرناک باشه 

بعد دیگه بعد از انجامش یه جا خوندم گفته بود تا دو هفته نباید بری جلوی نور شدید آفتاب و باید زیاد آب بخوری روز اول