2777
2789

خونه ی مادر شوهرمینا نشسته بودیم اون شامو خورد رفت پایین

مادر شوهرمیناهم مهمون داشتن خواهر شوهرام اینا بوون باهم نشسته بودیم گفتیم خندیدیم بعد من ساعت ۱۲ اومدم خونمون

دیدم خوابیده بعد بیدار شد گفت برام میوه پوست بکن میوه اوردم بعد میوه هارو پرت کرد سمت دیوار اومد یقه ی منو گرفت منو سه ساعته اینجا اواره کردی از ساعت ۹ من اومدم بالا تو هم بیای پیشم الان یه هفته هست بهت دست نزدم فردا پیپس فردا زن اوردم خونه حق نداری اعتراض بکنی دخترم خیلی ترسید گریه کرد منم میگفتم عیبه داد نزن صداتو میشنون چی میگی بعد خواهر شوهرم اینا اومدن یجوری دستمالی کردم اونا رفتن الان برج زهرماره رفته تو بالکن خوابیده گفت هنوز باهات کار دارم خدایاا چرا این اینجوریه منو همیشه عذاب میده بخاطر دخترم کوتاه اومدم هیچی نگفنم قلبش مثل.گنجیشک میزد معلوم بود زهر ماری خورده حالش تو خودش نبود بیشعور

شما بودین چیکار میکردین فردا هم یه جایی دعوتم میگه نمیذارم بری

رسما از بینیم دراورد 😭😭

خدایا شکرت

شوهراتون چی میخورن خوشبحالتون والا

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بی مقدمه رفته سر اصل مطلب؟ 

ینی قبلش هیچ درخواستی نکرده 

و اینکه تو میدونی شوهرت گرمه چرا از خدا خواسته 1 هفته بت دست نزده هیچی نگفتی 

البته اونم معلومه چیه ک برا رابطه انقد احمق بازی درآورده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

خدا نکنه جات باشم خواهرم من اعصاب مصاب مرد جماعت اونم این مدلیش رو ندارم یعنی حیف عمر آدم که بخواد با سر و کله زدن با همچین موجودی حروم بشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

😑اووف. چه حوصله ای داشتی پامیشدی میومدی خونت دیگه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چقدر خوب که شوهرت اینقدر برای رابطه باهات ارزش قائلهالان که مردا ب ا سن مبارک رو میکنن سمت زنشون میخ ...

او هو هووووو 😐😐😐😐😐 والا کون.شون بهمون کنن بهترازاینه هم کارشون بکنن هم ادم نباشن