2777
2789

۶سالشه

پسره

ینییی حتی میگف اب میخام میخاستم برم بهش بدمم میگف ن این دختر زشته بمن اب نده حالم بهم میخوره😐

حییییف نیمشددد چیزی بهششش بگممم حیف

هیی سعی میکرزدم باهااش خوب رفتااار کنمم

بش میگفتمم چراا انقد از من بدت میااد میگف کاری با من نکردی فقط زشتی ازت خوشم نمیاد

من واقعا ناراحت شدم

:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ناراحت میشه از بعضی تربیت ها 

اصلا هم نمیشه بگی بچه س یه چیزی گفته خیلی از بچه ها 1 بارم تو این سن کسی و مسخره نمیکنن 

جلو مادرش یه تیکه مینداختی مامانش بش یاد بده کسی و مسخره نکنه 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂