الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا جدا از شوخی حضوری بخر با از سایت ها معتبر عین خانومی البته الان نگا کردم خانومی تموم کرده این ریمل رو اما حضوری بری تهش نگا کنی معلوم فرق فیک و اصل اما بجا ایزادورا نارنجی کالیستا بنفش هم بهت پیشنهاد میدم امتحان کنی تو بلند کنندگی محشره به عنوان کسی که دوتاش زده و 600تومنه
ببین من اسنس سبزه رو استفاده میکردم قبلا یه بار هم بنفش کالیستا رو گرفته بودمشنیدم ایزادورا نارنجی ه ...
ایزادورا اونقدر هم خوب نیست یعنی فک کن دارم میگم کالیستا بهتر ریزش هم داره بلند هم نمیکنه بورژوآ خیلی خوبه که سخت گیر میاد نوت هم با ایزادورا در یک سطحن اسنس خیلی پرفروش و معروف اما من به موادش آلرژی داشتم چشام قرمز میشد نمیزنم
حالا جدا از شوخی حضوری بخر با از سایت ها معتبر عین خانومی البته الان نگا کردم خانومی تموم کرده این ر ...
کالیستا بهتره من که حالا ایزادورا نارنجی را خریدم ولی تو همین نی نی سایت دیدم بچه ها تعریف می کنند از ایزادورا. من خریدم تو یوتیوب هم تعریف می کردند اگر کالیستا بهتره دفعه بعدی کالیستا بخرم