2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت نارنج گذاشته ۴۸۰ نمیدونم اصله یا نهبرای همون قشم.و درگهانه

حالا جدا از شوخی حضوری بخر با از سایت ها معتبر عین خانومی البته الان نگا کردم خانومی تموم کرده این ریمل رو اما حضوری بری تهش نگا کنی معلوم فرق فیک و اصل اما بجا ایزادورا نارنجی کالیستا بنفش هم بهت پیشنهاد میدم امتحان کنی تو بلند کنندگی محشره به عنوان کسی که دوتاش زده و 600تومنه

حالا جدا از شوخی حضوری بخر با از سایت ها معتبر عین خانومی البته الان نگا کردم خانومی تموم کرده این ر ...

ببین من اسنس سبزه رو استفاده میکردم قبلا یه بار هم بنفش کالیستا رو گرفته بودم

شنیدم ایزادورا نارنجی هم خوبه

اسنس سبزه خیلییی خوب بود مثل مژه مصنوعی میکرد مژه هامو

چیز خوب دیگه چی میشناسی هم بلند کنه و حالت بده هم مشکی و پر باشه

سایت نارنج هم برای قشم و درگهانه گذاشته ۴۸۰یعنی اصله؟

بپرس ازشون

فک کنم اصل باشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
ببین من اسنس سبزه رو استفاده میکردم قبلا یه بار هم بنفش کالیستا رو گرفته بودمشنیدم ایزادورا نارنجی ه ...

ایزادورا اونقدر هم خوب نیست یعنی فک کن دارم میگم کالیستا بهتر ریزش هم داره بلند هم نمیکنه بورژوآ خیلی خوبه که سخت گیر میاد نوت هم با ایزادورا در یک سطحن اسنس خیلی پرفروش و معروف اما من به موادش آلرژی داشتم چشام قرمز میشد نمیزنم

حالا جدا از شوخی حضوری بخر با از سایت ها معتبر عین خانومی البته الان نگا کردم خانومی تموم کرده این ر ...

کالیستا بهتره من که حالا ایزادورا نارنجی را خریدم ولی تو همین نی نی سایت دیدم بچه ها تعریف می کنند از ایزادورا. من خریدم تو یوتیوب هم تعریف می کردند اگر کالیستا بهتره دفعه بعدی کالیستا بخرم

این چطوره حساسیت زاست