2777
2789

یکم جو گیر میشن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بدم اومده🙂

بی خیال 

چی گفته؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
بی خیال چی گفته؟

گفت زنای فلان جا مث شما نیستن بخورن بخوابن.فک کنم کلمه ی مفت خور رو هم گف🙃 باز بعدانش میگه چرامنو زوددامادکردین ...باز شهربازی بودیم پیش ننه اش میگ برو چیزای خطرناک سوارشو کرکر میکنه میخنده اسکول

دیدم که جوگیر شدهمثلا منو زیاد محل نمیدهیا اولین بار ضایم کرد و گنده گنده حرف میزد انگار مثلا رئیسه ...

اینقدر بی عقل نبوده انگار هرچی بیشتر میگذره بی عقل ترمیشه...چیکارکنم

گفت زنای فلان جا مث شما نیستن بخورن بخوابن.فک کنم کلمه ی مفت خور رو هم گف🙃 باز بعدانش میگه چرامنو ز ...

گفتم عزیزم این چرت و پرتا رو تقریبا همشون تا چشمشون به ننشون می افته میگن

خودتو به نشنیدن بزن

شوهر من که یه وقتا یی گیر میده چرا اینقدر مهریه گرفتین 

اینقدر بی عقل نبوده انگار هرچی بیشتر میگذره بی عقل ترمیشه...چیکارکنم

بهش بگو دیگه

الان بگی میگه شوخی کردم

مال من گف شوخی کردم

گفتم هرچیزی شوخی نداره‌

من الان جلو مامانم فلان حرفو بزنم ب تو برنمیخوره؟

درهرصورت بنظرم این رفتار مرد با زنشه ک تعیین میکنه بقیه اعضا چجوری باهاش برخورد کنن

بعد از اون درست شد