2777
2789

خسته شدم از بس فکرم درگیر این بود که تیزهوشان قبول میشم یا نه هر شب تو تخت خواب میرم تو فکر ، بعد این فکر که قبول نشم میاد تو ذهنم اشک تو چشمام جمع میشه یک ساعت میشینم گریه میکنم نمی‌دونم چمه این همه آدم مشکل های بزرگتر از این دارن اما هر شب کارم شده گریه کردن میترسم اصلا برام شده فوبیا من ششم به هفتم قبول نشدم الان همش یاد اون روز که قبول نشدم و کلی گریه کردم میرفتم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

له بابا به نظر من هرکسی قبول نمیشه خدا بهش نظر کرده گریه نکن تلاشتو کردی دیگه همه چی دست خداست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به یه ورت که قبول نشی😑 ناراحت نشیا وقتی یه مرده متخرک که روح و جسمشو داغون کرده دکتر بشه چه فایده داره؟ دیگه جوونیت برمیگرده؟ لذتایی که باید میبردی و نبردی؟ هزار تا مریضی و ام اس که گرفتی بر اثر همین فشارا دبگه اگه بهترین رشته جهانو بخونی خوشحالت میکنه و میتونه سلامتیتو برگردونه؟

انقدر که بچه های شریف و صنعتی اصفهان خودکشی دارند بقیه دانشگاه ها ندارند.تحمل فشار عصبی و رقابت های فشرده احتیاج به ظرفیت روحی داره. همه چیز با هوش و آی کیو حل نمیشه... به نظر شما به صلاحت هست که تیزهوشان قبول نشی.... 

اگ قبول نشی چی میشه؟

هیچی نمیشه ، فقط من باورم به خودم از دست میدم اصلا اون مدرسه برام تبدیل شده به یه باور اگه قبول نشم اعتماد به نفسم جلو مامان و بابام میاد پایین مامان و بابام اصلا اجبار نمیکنن اما وقتی یه دعوا میشه مامانم سرکوفتش و میزنه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

هیچی نمیشه ، فقط من باورم به خودم از دست میدم اصلا اون مدرسه برام تبدیل شده به یه باور اگه قبول نشم ...

خب بزنه هممون هزار تا سرکوفت شنیدیم برو بگو من قبولم بشم نمیرم مگه همه دانشمندا و دکتر مهندسا تیز هوشانی بودن؟ اکثرشون تو روستا درس خوندن

زندگی کن شل کن 

من خودم سمپاد بودم و از مسیرم راضی هستم ولی به هیچ وجه اجازه نمیدم بچه ام این مسیر را بره..

سعی می کنم مدرسه معمولی بره و زمان فراغت برای هنر و ورزش داشته باشه.

از نوجوانی و توانایی هات لذت ببر...وقت برای حرص و جوش زیاده

انقدر که بچه های شریف و صنعتی اصفهان خودکشی دارند بقیه دانشگاه ها ندارند.تحمل فشار عصبی و رقابت های ...

نمیتونی درک کنی همش کل فامیل میپرسن کی قراره شیرینی تو بخوریم منم الکی میخندم همش رو مخمه منم گفتم هیچی نخوندم همین جوری رفتم امتحان دادم اما اینا هر سری من و مییینن میگن کی شیرینی تو بخوریم اصلا روانی کردن 

منم یه زمانی دقیقا مث خودت بودم و الان حسرت اون روزای نوجوونیمو که تو مدارس خاص درس خوندم ک خودمو کشتم دانشگاه سراسری قبول بشم و تهش هیچی به هیچی میخورم. نمیگم درس نخون بخون اما خودت و سر این موضوعات کوچیک و بی اهمیت اذیت نکن. تهه این درس خوندنا و جون کندنا کار کردنه که اونم کسی نمیگه تو چه دانشگاهی بودی مهارت و پارتی مهمه اگرم بخوای مهاجرت کنی هم که پول باید فقط داشته باشی و حتی پیام نورم باشی میتونی با پول بری

تو تیزهوشان و نمونه و اینام خبری نیس فقط یه مشت معلم روانی و عقده ای افتادن به جون بچه های بیچاره