2777
2789

اگه مورد پذیرش بود به جای روسیه میرفتن ارمنستان تا هزینه‌شون کمتر بشه

حالا توی سایت ها چک کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حال حاضر هیچ‌کدام از رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های ارمنستان، از نظر وزارت بهداشت یا وزارت علوم ایران به‌صورت رسمی پذیرفته یا تأیید نشده‌اند. در ادامه جزئیات بیشتر آمده است:

• طبق اعلام رسمی و منابع معتبر، دانشگاه‌های علوم پزشکی ارمنستان در فهرست دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت یا وزارت علوم ایران قرار ندارند و مدارک تحصیل در این دانشگاه‌ها ذاتاً معتبر تلقی نمی‌شوند.
  • با این‌حال، برخی فارغ‌التحصیلان از طریق درخواست کتبی و مکاتبه با وزارت‌خانه‌های مربوطه (وزارت بهداشت یا علوم)، در برخی موارد خاص موفق به معادل‌سازی یا تأیید مدرک‌شان در داخل کشور شده‌اند.
  • از سوی دیگر، برخی سایت‌ها و مؤسسات عنوان کرده‌اند که «مدارک فارغ‌التحصیلان پزشکی در ارمنستان توسط نهادهای معتبر جهانی تأیید شده است»، اما این موضوع مربوط به تأییدیه‌های بین‌المللی مانند FAIMER، ECFMG و غیره است و هیچ ارتباط مستقیمی با تأیید رسمی در ایران ندارد.
  • هر سال، وزارت بهداشت ایران لیست دانشگاه‌های مورد تأیید را تجدید می‌کند. تاکنون، هیچ دانشگاهی از ارمنستان در این لیست قرار نگرفته است.
  • هیچ رشته پزشکی در دانشگاه‌های ارمنستان به‌طور رسمی مورد تأیید ایران نیست.
  • اگر قصد دارید به‌طور قانونی پس از فارغ‌التحصیلی در ایران فعالیت کنید یا معادل‌سازی مدرک انجام دهید، این مسیر ریسک دارد و نیازمند مکاتبه و پیگیری ویژه با وزارتخانه‌هاست.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

در حال حاضر هیچ‌کدام از رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های ارمنستان، از نظر وزارت بهداشت یا وزارت علوم ایران ...

اینو هوش مصنوعی جمنای داده ولی جایی دیگه گفته مورد تأیید هست