2777
2789

بابا ما از پدر ومادرمون پول میگیریم خجالت می کشیدم

اونوقت اینا از دوست پسر میگیرن 

مگه میشهههههه

اصلاااا نمیتونم درک کنم به پسر که نسبت رسمی با من نداره  خرجی منو بده 

اصلا چرا بیاد خرجی منو بده مگه من فقیرم یا مشکل مالی دارم 

رابطه احساسی هست احساس می‌ذاره وسط احساس دریافت می کنه 

این وسط چرا یک نفر باید پول دریافت کنه 

جدی برام سوالع 

چرا واقعااا

خیلیییی زشتههههه

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون راضین ما چیکاره ایم آخه 

بی خیال بزار خوش باشن

زندگی رو همینا بردن نه من و شما 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

والا خب درخواست پول تا اینکه خودش بده فرق داره 

مثلا میگه بده شماره کارت بزنم برات و فلان 

یا میری خودش میگه نمبخوای بخرم برات 

اما زیادم شل نیایید به دهن پسر های نچسب الان صد البته که اونا از ما نگیرن نیاز نیست بهدماها بدن 

واییییی چقد شدیدددددددددد با حرفات موافقمممممم خیلیییی حق با کلشونننن موافق شدیدددد

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

چندروز پیش یکی تاپیک زده بود کلی گله و شکایت کرده بود که چرا میگین از دوس پسر پول نگیرین

دوس پسرا باید پول بدن واین حرفا

هرکی هم میگفت نکنین اینکارا بهشون میگفت شماها طرز فکرتون قدیمیه و به روز نیستین

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

تا دلت بخواد .آیفون طلا.دویست شیش تازه بهشونم میسازه

من باید با چشمام ببینیم 

اصلا اینخوری باورم نمیشه 

مگه میشهههه

دلیلش چیه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه