2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 💃💃💃💃

همین که از خوانواده سمییم دورم (جز مامانم )

دارم درس میخونم

کارای دوبلوری میکنم 

کار میکنم 

با دوستام میرم بیرون

و وقت میگذرونم با خودم خوشحالم و خوشبخت چون دارم از لحظه به لحظه زندگیم استفاده میکنم هم برای پیشرفت هم خوشحالی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

ان شاءالله قبول میشی عزیزم...بهترین هابرات رقم میخوره

مرسی عزیزم ، انشاءالله 

دیگه واقعا خسته شدم همه ی فکر و ذکرم شده قبول میشم یا نه من تا هفته بعد موهام سفید میشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

آره 💃💃💃💃همین که از خوانواده سمییم دورم (جز مامانم )دارم درس میخونمکارای دوبلوری میکنم کار میکنم ...

خداروشکر...

ان شاءالله بهترینابرات رقم بخوره...

خوشحالم برات عزیزم

مرسی عزیزم ، انشاءالله دیگه واقعا خسته شدم همه ی فکر و ذکرم شده قبول میشم یا نه من تا هفته بعد موهام ...

۱۰تاصلوات واسه قبولیت فرستادم...

ان شاءالله قبول میشی اگه قبول شدی بیا بهم بگو