2777
2789

اونم نه یکی نه دوتا ۶تا بچه 

چرا وقتی دید مامانم دختر دوست نیست من و بهش داد

چرا وقتی دید مامان و بابام از لحاظ روانی سالم نیستن مامانم رو نازا نکرد یا به بابام یه مشکلی نداد که بچه دار نشه 

چرا من باید انقدر تو این خونه و زندگی با این والدین سمی رنج و عذاب و سختی بکشم ای خدا آخه حکمتت از عذاب دادن خودمو داداشای بیچارم چیه کاش یه روز بفهمم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ فهمیدی بمنم بگو

چون هنووووز دارم تقاص اتفاقاتی رو پس میدم ک من اصصصلا مقصرش نبودم

بابت چیزایی سرافکنده ام و میسوزم و خجالت میکشم و .... که من اصلا کاره ای نبودم.....

اتفاقا اونایی که میتونن به بچه برسن و اهمیت میدن رو بیشتر نازا میکنه دوست داره ما تو رنج باشیم خودشم گفته ما انسان را در رنج آفریدیم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگ فهمیدی بمنم بگوچون هنووووز دارم تقاص اتفاقاتی رو پس میدم ک من اصصصلا مقصرش نبودمبابت چیزایی سرافک ...

میگن درد انسان رو قوی تر میکنه به نظرت درسته؟تورو قوی ترت کرده؟؟

من و که کرده یه انسان ضعیف و ترحم بر انگیز

اره میگذره ولی با درد و رنج و هزارتا مشکل روانی که بهت میده

قبول دارم.اما اگه خودتم خودتو رها کنی و. قوی نباشی نمیشه اگه میخوای گریه کنی گریه کن اما باید بگذرونی و برای بیرون اومدن ازش تلاش کنی حداقل اگه نشه و بمیره ادم میدونه ک تلاششون برای بهتر شدن اوضاع کرد 

خانواده‌ای که خودت انتخاب میکنی خانوادت هستن. اینا زودگذرن ناراحتی نکن اصلاااا. من انقدر ناراحتی کرد ...

مدام باخودم میگم میگذره ،خدا بزرگه ،غم به دلم راه نمیدم ،غمو شوت میکنم بیرون ،بازم خوبه خانواده دارم ولی بعضی موقع ها مثل امشب یهو مثل دیوار ویرون میشم