2777
2789
عنوان

راجب این فرد نظر بدید

84 بازدید | 5 پست

اقا من یه دوست دوران دبیرستان داشتم . خیلیم رفاقت راضی کننده ای نبود یعنی دختره خیلیییی فازش متفاوت بود . کم کم این زنگ و پیاما تموم شد من خوشحال شدم گفتم خوبه ..چون یکم از اینا بود که حسود بود و فخر فروش . بعد از یه مدت من کلا انفالوش کردم . حالا بعد چند ماه پیام داده که خبری ازت نبود گفتم نیسی بیام بت پیام بدم دیدم همه دوستاتو فالو داری مارو نداری  . بعد جواب دادمو رفتم تو رو درواسی فالوش کردم باز بعد حرفیم نزد زیادا چیزیم از خودش زیاد نگفت فقط تند تند از من سوالای شخصی میکرد که درست تموم شد سرکار رفتی .. ولی از خودش هیچی . خوشم نمیاد میگم اشتباه کردم اصن رو چه حساب اومد منو شرمنده کرد .. میخوام کلا بلاکش کنم نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید دوباره فالو میکردی 

بع نظرم صفحه تو ببند که نبینه چه خبره

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بذار اون گوشه بمونه توجهی نکن جوابشم نده پیامشو باز نکن

بخدا بدم میاد پستامو ببینه .حالا استوری هاید کنم پستامو میبینه اصلا سالیان سال من پست نداشم جدیدا دوتا گذاشنه بودم 

از شبی که با این بشر حرف زدم دوباره فالوش کردم فرداش مریض شدم😂😂اصن سنگینی و خاطرات اخلاقاش یاداور شده برام