2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059227 بازدید | 355303 پست
خدا نکنه فدات شم من 😍😍😍ان شاالله خدا خودش کمکمون کنه🙏🙏🙏نمیدو نی چه حر کت وحرفایی زدن  خد ...

خدانکنه عزیزدلم❤❤❤🥰🥰🥰

انشاءالله❤🤲🏻

سعی کن زیاد نری توجمع هایی که هستن

اگرم رفتی اصلا بهشون توجه نکن وفقط سرگرم جمع باشه وبگو وبخند....

خدابزرگه توکل به خودش انشاءالله دلشاد میشی خواهرم...

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اره گلم رفتم امروز که به لطف خدا همه چی خوب بود .قربونت نسرین جان روزی خودت به زودی زود خوشحالمون کن ...

توکل بر خدا 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانم ها میشه کمکم کنید.. تورو خدا اگر کسی میدونه بگه 

من دیروز برای اولین بار اقدام برای بچه داری کردم. 

ما همیشه روغن بدن استفاده میکردیم. حالا شوهرم دیشب اصلن نتونست بدون روغن.... اصلن.. می‌گفت عادت کردم. به نظرتون ضرر داره؟ البته سعی کردیم کم بزنیم. 

سلام من تازه وارد این گپ شدم میشه راهنمایی کنید منو

از نظر تغذیه بزن رژیم# کامل میاد بعد از نظر اقدام هم کیت از داروخانه تهیه میکنی روز شروع استفاده کیت داخل کیت گفته شده و بستگی به سیکل داره کیت که دوتا رنگش پررنگ شد ۱۲ ساعت بعدش اقوام میکنی و مجدد اقدام دوم رو ۱۲ ساعت بعد از اقدام اول انجام میدی ودر مورد همسرتون باید ایشون ازمایش بدن که تعداد و تحرک خوبی داشته باشن برای تقویتشون یه سری ویتامین هست مثل سی ای سلنیوم رویال ژل ال کارنتین زینک ب کمپلکس  و از نظر تغذیه هم که باید کامل تقویت بشن

بچه ها سنو قلب کسی میتونه بگه خوبه؟

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
سلام خانم ها میشه کمکم کنید.. تورو خدا اگر کسی میدونه بگه  من دیروز برای اولین بار اقدام برای ...

بهتره استفاده نشه شنیدم اسپرمو میکشه ژل لوبریکانت برپایه آب بگیر هیچ مشکلی نداره .

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

منم خوبم زمان واسم کند میگذره.میخوام این دو ماهم زود بگذره نینیم بدنیا بیاد ایشالا قسمت خودتم میشه ...

عزیزمممممم اشکال نداره اون‌دوران انتظار رو یادت بنداز اینطوری راحتر میگذره 

کلا ماههای اخر ظاهرا خیلی سخته ایشالا به زودی میاد بغلت ❤️

سلام عزیزم امروز بی بی زدم ببین

به به مبارکه

عزیزم این ک مثبته😍😍شب زدی؟ 

انشالله ب سلامتی و دل خوش ❤حالا اگر خواستی ی آز بتا هم بده ندادی هم مهم نیست چون  معلومه ک بارداری ❤

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
بچه ها سنو قلب کسی میتونه بگه خوبه؟

شیوا جون خداروشکر ک نینیت سالمه گلم ضربان قلبشم ۱۲۴تاست ب مرور بیشتر هم  میشه چون یکم زود رفتی انشالله ۱۲۰سال برات بتپه عزیزم

اندازه نینی هم ۴میلی هست 😍😍

خوب ب خودت برس تا قشنگ رشد کنه مراقب تو دلیت باش عزیزم😍😍😍

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏