2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059234 بازدید | 355303 پست
حتما میخاد برات آز هورمونی بنویسه آره؟؟

نه گفت آزمایشات خودت خوبه آزمایش شوهرمم خوب شده گفت بیا دارو بدم واسه اقدام 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
وای غزل مردم از خنده.  چی میخاستی بگی چی شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای خدااا سوتی سالو من دادم امشب🤣🤣🤣

یعنی چی ک بچه نکرد!!-😝😝🤣🤣

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام .تبسم جون خوبی؟سنو ک میگه ی تخمک گذاری داشتی...ولی اون کیست حتما ی سنو معتبر واژینال برو چون مش ...

سلام عززییزم   امیدوارم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
نه گفت آزمایشات خودت خوبه آزمایش شوهرمم خوب شده گفت بیا دارو بدم واسه اقدام 

انشالله موفق میشی عزیزم  

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
تبسم جون عزیزم ایشالا زود باردار میشی من درکت میکنم باور کن هر بار میرفتم مطب خانمای باردارو میدیدم ...

جگر جون خدا پسر گلتو حفظ کنه عزیزم 

ولی ما صبر خدارو نداریم 

انشالله موفق میشی عزیزم  

دریا این سونو حالمو گرفت الانم یه سونو معمولی آزاد شده 77هزار 

خخخخ اره منظورم زایمان بود🤣🤣🤣 من عکسشو میخواااااام😍😍😍 چندروز نت نداشتم الان کلی پیام زیاد شده ...

ورزنشو من سوال کردم گف۳۸۵۰

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
دریا این سونو حالمو گرفت الانم یه سونو معمولی آزاد شده 77هزار 

دفترچه بیمه ندارین؟ انشالله اشتباه کرده باشه فکرشم نکن ببین دکترت چی میگه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خب خداروشکر وزنش خوب بود همش اعظم نگران وزنش بود

اره خدارو شکر عالی وزنش ماشالله

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
ممنون عزیزم خدا رو شکر خوبم فقط شارژر م نیاوردم گوشیم شارز نداره 😅

مبارک باشه قدم نورسیده عزیزم 😍😍 خدا حفظش کنه واستون 😍 ماشاء الله 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم  چرا باردار نمیشی دلیلش مشخص شده یا همه چی خوبه و بی دلیل باردار نمیشی.؟  میگ ...

سلام گلم ممنونم عزیزمی . دکتر رفتم گفته یه لوله ام بسته است و یکمی تنبلی دارم شوهرمم که سیگاریه و قرص زلوفن زیاد مصرف می کنه بخاطر سردرد شدیدش بخاطر همینه سه ساله نشده 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
این ماه میشه ۴ماه واسه اقدام.مشکلی ندارم اصلا فقط میخوام هرچه زودتر مادر بشم😔😔

الهی عزیزم ایشاالله میشی خدا خودش بهمون نظر کنه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
نه ساميار جان ديگه اگه نشه ميمونم ماه بعد،،دكتر سونو ك نوشت صد در صد تخمك ازاد شده و ي فولي ٢٣ هم دا ...

خوب پس به احتمال زیاد علائم بارداری هست انشاءالله که بارداری عزیزدلم❤🤲🏻🥰

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم