2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063010 بازدید | 355317 پست
الهی فدات بشم نگران نباش  همون دکتری ک گفتی سنش هم بالاست نوبت نمیده؟  آره سنو یکبار دیگ ...

دکترم که مهم نیست گفت روز دوم پری بیا، 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
منم از این صد البته ها زیاد میگفتم اما کامل درکش نکرده بودم. بله دختره. و برای دومی جز توکل هیچ کا ...

کامل درکت میکنم عزیزم چون سر خودم اومده من بارداری اولم بارژیم و.... پسر شد که خواست خدا بود واسمونی شد...

بارداری دوم با رعایت مو به مو رزیم و کیت و....‌دختر شد پس حرفاتو مو به مو درک کردم وقبول دارم تا خدا نخواد نمیشه خودمون هم بکشیم نمیشه...

اما اینم بدون همه اینا راهکاره ۱۰۰%که نیست..

عزیزم نباید به در گاه خداوند نا امید شد...

من با این که الان بچم دختره هزاران بار شکر میکنم چون زندگیم خیلی شرین تر شده با وجود این جوجم...

اما بازم به درگاه خدا نا امید نمیشم....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نکنه ولی خیلی حالم بده امروز با زنداداشم دوتایی رفتیم سونو گفت صد در صد پسره خیلی خوشحال شد بچه ...

اخی عزیزم نا امید نباش ببین اون بالایی برات چی در نظر گرفته عزیزم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
کامل درکت میکنم عزیزم چون سر خودم اومده من بارداری اولم بارژیم و.... پسر شد که خواست خدا بود واسمونی ...

چقد سخت.

من هنوز کامل مادر نشدم اما میتونم درک کنم از دست دادن بچه چقد زهرآلوده.

امیدوارم مصلحت و برنامه خدا با آرزوی دلت یکی باشه.

راستش انقد تو این بارداری عاقل شدم که اولا از صبای قبل خودم کلی خجالت میکشم.

دوما به حال کسایی که شبیه صبای قبل هستن افسوس میخورم.

کاش آدما یاد بگیرن تو چیزایی که دستشون نیست رویابافی و آرزوسازی نکنن که مثل من داغون نشن

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
چقد سخت. من هنوز کامل مادر نشدم اما میتونم درک کنم از دست دادن بچه چقد زهرآلوده. امیدوارم مصلحت و ...

مرسی عزیزم...همچنین شما به ارزوی قلبیت برسی..‌

اینم بدون خدا هیچوقت بد بندشو نمیخواد...شاید حکمتی توش داشته که اینجوری شده با این همه تلاش....اما غصه نخور هنوز وقت زیاد داری.... و از من به شما نصیحت نا امید نشو به در گاه الهی..‌‌

اخی عزیزم نا امید نباش ببین اون بالایی برات چی در نظر گرفته عزیزم...

من فقط معجزه خدام تو زندگیم فقط نه تنها جنسیت کلی ولی ولی دلم از دعاها و سراذان دخترم گرفت دلم از یکسال اقدامم که نگرفت،، گرفت،، دلم از رویا پردازی دخترم که هی میگه گرفت خدا هیییچ دوستم نداره دلم گرفت کاش خدا بغلم کنه، من یه بچه دارم ولی دوسال درگيرم واسه دومی الان زن باردار میبینم هی به شکمش نگاه میکنم متاسفم برای خودم 😔😔😔

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
مرسی عزیزم...همچنین شما به ارزوی قلبیت برسی..‌ اینم بدون خدا هیچوقت بد بندشو نمیخواد...شاید حکمتی ت ...

نه اصلا چیزی از اون صبای عشق پسر باقی نمونده.

کشتمش.

الان فقط و فقط بچه سالم میخوام.

من حتی اسم دختر دومم هم انتخاب کردم.

برام مهم نیست پسرنشه فقط و فقط سالم باشه.

تو آنومالی دخترم خدا یه تو گوشی محکم بهم زد که بخودم اومدم.

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
خخخ خوب برا منم اقا بود  پس معلومه تو‌ خیلی کم روییی دریا 🙃

حالا کمرویی ب کنار اونقدر استرس داشتم ک سوالاتم یادم رفته بود 😁😁

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
نه اصلا چیزی از اون صبای عشق پسر باقی نمونده. کشتمش. الان فقط و فقط بچه سالم میخوام. من حتی اسم د ...

عزیزم خوشحال شدم به خودت اومدی خدا حفظش کنه گل دخترتو ان شاءالله به مراد دلت هم میرسی . کی زایمان میکنی ان شاءالله . اسم گل دخترمونو چی میزاری ؟ 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
من فقط معجزه خدام تو زندگیم فقط نه تنها جنسیت کلی ولی ولی دلم از دعاها و سراذان دخترم گرفت دلم از یک ...

تبسم من چی بگم که پنج سال درد انتظارو کشیدم و الان دوباره چهارساله داره اون روزا واسم تکرار میشه . انتظار سخته یه ماه دوماه و اولی دومی و سومی نمیشناسه اصلا  😔 ولی من هیچ وقت ناامید نمیشم شما هم ناامید نشید 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
آره دریا جون من این ماه که بازم بارداری شیمیایی شد چیز بزرگ ازم دفع نشد فقط خونریزی لخته لخته و شدید ...

بنظرم باید صبر کنی تا پری بیاد بعد پری حتما برو

اقدام ک نداری فعلا؟؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اون که تعطیلات نیست ولی یه سونوگرافی هست عالیه میخوام برم پیش اون کارش عالیه نمیدونم امیدوارم بتونم ...

اگ فقط برا خاطر کیست بخای بری هر موقعی میتونی بری ولی سنوگرافی رحم و تخمدان و فولیکول ک خودت هم میدونی باید قبل تخمکگذاری بری

خدا نکنه ولی خیلی حالم بده امروز با زنداداشم دوتایی رفتیم سونو گفت صد در صد پسره خیلی خوشحال شد بچه ...

عزیز دلم غصه نخور انشالله قسمت توهم میشه فقط کمی صبر و تحمل لازمه 

دکترم که مهم نیست گفت روز دوم پری بیا، 

حتما میخاد برات آز هورمونی بنویسه آره؟؟

اومدم بگم من کسی هستم که از ۵سالگی بهم فهوندن پسر خوبه و دختر خوب نیست(نه اینکه بده) به ۱۴سالگی رسی ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏