2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059382 بازدید | 355309 پست
من موندم و کلی حسرت 😢😢

غصه نخور منم از اول تاپیک بودم ک حالا حالا ها هستم 😔😔😔 شما هم باردار میشی مطمنم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی خدا حفظشون کنه میشه بهم بگید چه عواملی خیلی مهمه؟من یه دختر ناز دارم پسر میخوام

ان شاءالله به مراد دلت برسی ولی تجربه ثابت کرده فقط خدا اگه بخواد میشه اگرم نه هر کاری کنی نمیشه که نمیشه . رژیم#   رو رژیم کلیک کن بچه ها کاراشون رو نوشتن بهتر کمکت میکنه . من خودم اهل رژیم گرفتن نیستم فقط دعا میکنم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
خیلی خوبه گریه از روی خوشحالی  چند وقته همش بغض تو گلومه از این همه تلاش و خرج و نذر ونیاز😢😢

خسته نشو خدابزرگه انشاءالله همین ماه بارداری وبا جنسیتدلخواه

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
نه پاللا تیکه نبود. دستت درد نکنه 😘🌹

لوبیاکیتهای منوهم ببین دوتاکیت پررنگه برای ۹سیکلمه یکی ۱۰صبح ویکی هم ۵عصرهستش کمرنگه هم ۱۰سیکلمه ساعت ۱۰صبح من اقدام شب سیکل ۹ساعت ۱۰ونیم واقدام دوم ۱۰سیکل ساعت ۱۰نظرت وبگوراجب اقدامهام؟شانسی دارم براپسربنظرت چنددرصدشانشم

ماشاالا چه ترشحاتی 🤣🤣🤣 داروی گیاهیی یا ویتامین خاصی میخوردی که اینقدر ترشحات داشتی یاکه ...

نه دوماه اول کلومیفن خوردم ولی بی نتیجه بودولی ماهی که باردارشدم هیچی مصرف نکردم 

مژگان جان ترشحاتت کشدارهم بودن یاابکی عزیزم گلم تودیگه نتیجه گرفتی بایدبه مابیقرارهاارامش بدی😥😥

نه قبل تخمک گذاری آبکی بعد که تخمک گذاری کردیکشدارمیشع

منم این حال الان شماها راداشتم ولی مطمئن باشه ایشالل همه به نایجه میرسن

ای خواهر تا صبح از استرس خوابم نبرد 😩 فشارم شب تا ۱۴ رفت شوهرم هم سرکار ..امروز دوبار گرفتم نرمال ع ...

اعظم جون ان شالله  به حق این ماه مبارک مشکلی نیست. یادمه برا فشار میگفتن غذای چرب نخورید نمک هم که کم باشه. خیلی مواظب خودت باش

مژی من ازاستراس شبهاخوابم نمیبره .فوبیاگرفتم نمیدونم چطوری برم سونوبااین حالم میترسم پس بیفتم😥😥

عزیزم استرس سمه بخدااااا درکت میکنم ولی سعی کن آرامش داشته باشی وبزنی به بیخیالی 

مژی من شب اقدام کردم ترشحاتم کم بودولی کشدارصبح کیتم کمرنگ شدوهیچی ترشح نداشتم نظرت چیه

اقدامت خوب بوده ایشالا گرفته وبارداری به همین رودی تیکرت وببینیم

نه دوماه اول کلومیفن خوردم ولی بی نتیجه بودولی ماهی که باردارشدم هیچی مصرف نکردم 

مژگان جون کلو میفن میخوردی ترشحات داشتی؟؟

آمپول میزدی یا خودش آزاد میشد 

واگه خودش آزا میشد چند روز بعد از تمام شدن قرص بود؟؟