2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059368 بازدید | 355309 پست
سلام عزیرم خوبی چه خبر ؟از محیا خبر داری ؟سونو قلب رفت ؟

سلام عزیزم شما خوبی متاسفانه به  خونریزی افتاد و سقط شد . بار آخر هم‌که رفت سونو بازم قلب نداشت  

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اول همه تبریک گفتم ولی فقط لایکم کردی

معذرت میخوام نسرین جون ببخش تروخدا حجم پیاما زیاد بود روزه ام بودم وتو ماشین بزرگوار ی خواهر کوچیکت وببخش🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نسرین جون انشاءالله به حق این ماه عزیزو مبارک تو همین ماه بارداربشی و پسملی شه مال توهم 

نسرین من به آرزوم رسیدمنممم ولی دخترمو چیکار کنممممم موقعی که فهمید جنسیت تغییر کرد اینقد توماشین گریه کردو دادوهوار که نگو میگه من دوسشندارم😒😒😒😒😒😒

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
عزیزم چقدر خوشحال شدم مبارکت باشه واااای  😍😙😙😙خیلی خوبه خدا کمکت کرده قدر این هدیه بدون خیل ...

ایشالا به حق این ماه عزیز هم تو وهم کل دوستان به آرزوییی که دارن برسن 

میدونی ی حس بین گریه وخنده چجوری پیش دکتر داشتم غش میکردم حتی ازشم پرسیدم آقای دکتر مطمئنی؟گفت بله خانوم قطعیه🥳🥳🥳🥳🤪🤪🤪🤪🤩🤩🤩🤩🤩🤩

به به چی میبینم؟ مبارکت باشه عزیزمممممممم خیلی خیلی زیاد خوشحال شدم که خواست خدا با خواست دلت یکی ...

ممنونم هلن جان لطف داری 

ایشالا قسمت خودت آجی جون😘😘😘

سلام عزیزم شما خوبی متاسفانه به  خونریزی افتاد و سقط شد . بار آخر هم‌که رفت سونو بازم قلب نداشت ...

سلام نسرین جان  چقدر امید داشتم که بچش سالم باشه،محیا خیلی استرسی هست خدا بهش کمک کنه و زود جای نینیشو پر کنه 🤲🏻خودت چطوری در چه مرحله ای هستی؟من که اینماه فکر کنم  باردار بودم و خود به خود سقط شده اخه تاخیر اونم ۱۲ روز تا بحال نداشتم،خونریزیم هم غیر عادی بود من که همیشه ۴ روز پریود هستم اینبار نزدیک ۱۰ روز طول کشید تا ۵ روز لخته های کاملا سیاه بعدش عادی شد ،بخاطر کرونا حتی نمیتونم دکتر برم ببینم اخه چرا اینطوری شد ،توی این ایام برای همدیگه دعا کمیم شاید فرجی شد🤲🏻

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
برای رشد فولیکولت هم  داروی گیاهی و هم شیمیایی میتونی استفاده کنی ولی هیچ وقت دو تا رو باه ...

مرسی عزیزم ، اوابوست قیمتیش رو نگاه کردم تو گوگیل پونصد وخرده ای نوشته بود عزیزم ،چیز قیمت پایینتر سراغ نداری شیمیایی

والا دکتر احمقم اصلا تشخیص نداد مسمومیت دارم،چه برسه به اینکه بخواد توصیه ‌ای کنه ولی اون موقع یادمه ...

من بخاطر کیسه این ک زیاد بود استراحتم از اون موقع ورمم بیشتر شد وزنگیری م هم بالاتر رفت دیروز یکم پیاده رویی کردم ورم پام بهتر شد...بعد چند مدت ک داشتم راه میرفتم اصلا نمیتونستم پاهام باز کنم عین لاک پشت اروم اروم راه میرفتم انگار ی وزنه رو مثانه م باشه اونجور بودم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من بخاطر کیسه این ک زیاد بود استراحتم از اون موقع ورمم بیشتر شد وزنگیری م هم بالاتر رفت دیروز یکم پی ...

اعظم جون تو نی‌نی پلاس پیام دادم ندیدی

عزیزم دیروز 11 سیکلم بود بدون محرک و هیچ دارویی فولیم 11 بود سیکلم احتمالا32 روزس بنظرت امیدی هس ب این ماه؟ 

دکترم گفت 14 سیکل دوباره بیا ببینم رشد کرد یا ن

منتظر گل پسرام  
انشالله عزیزم توکل بخدا ولی حتما نظر دو سه تا متخصص زنان بپرسید بعدا مشکل پیش نیاد خدای نکرده

ان شاءالله خودش که خیلی ناراحته میگه همیشه روش جلوگیریم طبیعی بودن نمیدونم چراالان اینجوری شد.دکترپوست که گفته هیچ دکتری کاری واست نمیکنه تابچه بزرگه شه بری انتی یاالان سقط بشه که دوزقرص پایین بودفکرنکنم اتفاقی بیوفته.