2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059321 بازدید | 355309 پست
مرسی دری جان تو گلی مث شبی بدجنس نیستی  دختر ه ی دیووونه😄😄😄😄😄👍👍👍👍

خواهش میکنم عزیزم 

ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیری جیگر با این اعتماد ب سقفت اینم دلداری دادنته😅😅😅

حقیقتو گفتم😃😄😄

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر  سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟

وااااا

بدجنس نیستم.

من فقط راستگوم .همین🙂🙂🙂

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر  سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟

منو تو و دریا🙂

دیشب خوابم نمیبرد یکی نبود اینجا.حوصلم سر رفته بود😃

خواهش میکنم عزیزم  ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈

😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

اشکال نداره بخاطر هورمون هاس..حجم خونریزیت گم شده ..این دارو گیاهی ها اکثرا کم میکنن طول خونریزی رو ...

مامام مهرسام عزیزم این کم شدن تعداد روزهای پریودی روی باردار شدنم تاثیر بد نمیذاره؟

من تنبلی دارم به سختی باردار میشم فقط بابت این نگرانم. ماه قبل دو هفته ای ورزش هم کردم

مامام مهرسام عزیزم این کم شدن تعداد روزهای پریودی روی باردار شدنم تاثیر بد نمیذاره؟ من تنبلی دار ...

سیاه دونه وعسل میخوری? پریودت چند روزه س ?

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

بچه ها علایم حاملگیه یا مسمومیت رفتم دکتر میگه آزمایش خون بده بعد گفت فقط عفونت ادرار داری تو ادرارتم خون دیده شده 

ینی دلپیچم‌بخاطر عفونته؟ زیر نافم هست

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟
بچه ها علایم حاملگیه یا مسمومیت رفتم دکتر میگه آزمایش خون بده بعد گفت فقط عفونت ادرار داری تو ادرارت ...

دل‌پیچه و بادشکم دارم چندروزه

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟
بچه ها دقت كردين تاپيك چقدر خلوت شده خيليا ديگه نميان🤔🤔 اعظم رد بهارهاشمي اولدوز ريحانه ايدا گلدو ...

مریم هرکی باردار میشه خ کم میاد.بچه ک بدنیا میاد ک دیگ اصلا نمیاد😟

البته بخاطر نینی باید کمتر از نت استفاده کنن ولی بیشتریا میرن 

ما رو یادشون میره😲😲😲😲😲😲

مریم هرکی باردار میشه خ کم میاد.بچه ک بدنیا میاد ک دیگ اصلا نمیاد😟 البته بخاطر نینی باید کمتر از ن ...

اره شايد ما هم يه روزي همينطوري بشيم شبنم 

انشالله همشون تنشون سالم باشه و به مراد دلشون برسن

موفق باشی سامی عزیز🙏🙏

😘😘😘❤❤❤🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم