مرسی دری جان تو گلی مث شبی بدجنس نیستی دختر ه ی دیووونه😄😄😄😄😄👍👍👍👍
خواهش میکنم عزیزم
ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیری جیگر با این اعتماد ب سقفت اینم دلداری دادنته😅😅😅
حقیقتو گفتم😃😄😄
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟
وااااا
بدجنس نیستم.
من فقط راستگوم .همین🙂🙂🙂
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی بدجنسی شبی دردنگیری دختر سه تفنگدارا کیاااان؟؟؟
منو تو و دریا🙂
دیشب خوابم نمیبرد یکی نبود اینجا.حوصلم سر رفته بود😃
خواهش میکنم عزیزم ن شبنمم دختر خوبیه فقط یکم خبیثه😈😈😈
😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
البته بخاطر نینی باید کمتر از نت استفاده کنن ولی بیشتریا میرن
ما رو یادشون میره😲😲😲😲😲😲
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم